15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal Urania 13 – 19 octombrie. Jocuri astrale periculoase pentru multe zodii

0 Comments

Horoscop săptămânal Urania 13 – 19 octombrie. Astrologul Urania a realizat cele mai importante predicții ale săptămânii.

BERBEC: Între 13 și 14 octombrie seara, efort de a debloca mecanismele care să le permită intrarea în posesie a unor bani sau bunuri, demersuri menite să protejeze niște avantaje.

Nu acceptați compromisuri și nu complicați situația dată prin intervenții colaterale sau la limita legii care pun în pericol integritatea sumei sau șansa de a o primi efectiv (a promite cuiva o cotă, de exemplu, din valoarea câștigului obținut ca recompensă pentru intervențiile făcute pentru obținerea ei).

Posibile reproșuri primite de la prieteni sau, invers, adrese de ei acolo, din motive bănești.

TAUR: Între 13 și 14 octombrie seara, complicată va fi evoluția tuturor tipurilor de discuții, explicații și tentative de apărare a nativilor în fața unor acuzații.

Multe dintre „atacuri’ vor fi nefondate, ele bazându-se pe răstălmăcire și rea-credință. Uneori, ar putea fi vorba de coalizarea dușmanilor împotriva câte unui Taur.

GEMENI: Între 13 și 14 octombrie seara, nemulțumiri la locul de muncă; relațiile cu șefii, colegii sau subalternii vor fi marcate de dialoguri incomode, de imposibilitatea de a desfășura o activitate fără stres și enervare. Măsurile organizatorice în interiorul instituției îi revoltă pe unii sau le creează reale motive de ripostă și contestare.

RAC: Între 13 și 14 octombrie seara, viață sentimentală complicată prin exacerbarea sentimentelor și a stărilor de spirit care scad nivelul de încredere în sine și bucuria de a trăi (tristețe, amărăciune, dezamăgire, teamă de singurătate, nesiguranță în sentimentele celui drag, trădări, infidelitate, etc.).

Relații delicate între părinți și copii. Singurele ipostaze care pot beneficia de această conjunctură astrală printr-un plus de sensibilitate, emoție și subtilitate vor fi activității de creație și interpretare artistică, pe o paletă largă a formelor de manifestare a talentului, sensibilității și expresivității.

LEU: Între 13 și 14 octombrie la prânz, supărare provocată de relația proastă cu o rudă (un părinte) ori de necazurile aceluia care îl implică pe nativ în soluționarea lor.

Îngrijorare cu privire la soarta unui bun patrimonial ori a întregii averi amenințate de dispoziții legale, ceea ce îi obligă pe nativi să caute soluții ca să le preîntâmpine, să le blocheze ori să le găsească o rezolvare parțială/totală.

Cei tineri sau care nu se confruntă cu acest context familial precar vor avea energie, chef de viață, de distracții, manifestat prin dorința de a face sport, antrenamente, „mișcare’ ori de a participa la activități de divertisment colective.

Între 14 octombrie, după ora 22:17′, și dimineața zilei de 17 octombrie, eforturi profesionale, volum mare de muncă, eventuale întârzieri sau defecțiuni survenite în procesul activității curente care impun refacerea lucrării sau corectarea greșelilor; posibile întârzieri față pe un termen fix de predare, ceea ce creează stres, încordare și concentrare pe sarcinile de serviciu. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply