15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal Acvaria pentru 7 zile. 3 zodii au parte de ceva unic

0 Comments

Astrologul Acvaria a realizat principalele previziuni pentru săptămâna în curs pentru fiecare zodie. Iată ce ne așteaptă!

BERBEC: Deși ești o fire curajoasă și nu stai pe gânduri când trebuie să iei taurul de coarne și să faci ceva major, de data aceasta ai mari rezerve și chiar temeri dacă ceea ce vrei să faci e bine. Ți se cere să spui stop, să închizi o etapă, să spui adio unei stări de lucruri, și cel mai greu asta e: să spui gata!

Vei reuși s-o faci, pentru că ajungi singur la concluzia că e mult mai bine să oprești un drum decât să-l urmezi fără ca acesta să ducă undeva. Te vei elibera de un stres, de starea de derută și de teamă, și după ce totul va fi încheiat, te vei putea gândi și la altceva, cu mintea limpede și locul curățat. Deci nu te teme să închei acel capitol care nu mai are nimic de oferit în viața ta.

TAUR: Vrei să lași impresie ireproșabilă pe unde treci, dar nu întotdeauna poți să fii la acel nivel, de aceea te gândești cum să faci să pari altfel decât ești: mai bun, mai frumos, mai slab, mai pregătit…. Uneori e nevoie să pui o mască peste adevărata ta față ca să lași impresia care se cere, deci ai grijă acum la toate acele detalii care pot modifica în bine imaginea ta, renumele tău.

Mai cosmetizezi un pic produsul, pentru că, dacă nu-ți ameliorezi felul cum te prezinți, lumea ar putea vedea că ai și puncte slabe, și defecte, că nu ești chiar așa cum vor ei să fii. Nu înseamnă că afișezi o imagine falsă, ci doar ești mult mai atent la aspectele care pot da indicii despre tine: cum mergi, cum vorbești, cum te îmbraci, ca imaginea ta să câștige puncte doar cu câteva mici trucuri.

GEMENI: Ai așteptări mari de la un proiect în care ai investit tot ce ai mai bun în tine: resurse imense de energie, de timp, de vise, de imaginație.

Uneori nu ajunge doar ceea ce poți oferi tu, doar ceea ce introduci tu în această investiție, ci ar mai fi nevoie și de un ingredient esențial: un dram de noroc! Îl ai și asta e bine, pentru că, dacă îl adaugi și pe el în ecuație, totul ar ieși mult mai ușor, oricât te-ai strădui tu să te ridici la cel mai înalt standard.

Poți fi super pregătit, super performant, super profesionist, dar dacă nu treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a te folosi de atuurile tale, e în zadar. Profită deci de vântul prielnic ce te ajută să-ți valorifici perfect toate aceste daruri cu care ești înzestrat, ca totul să iasă bine!

RAC: Totul merge ca pe roate și încep să se adune din toate direcțiile rezultatele profitabile ale eforturilor depuse de tine anterior. Ai crezut cu tărie în succesul tău, ai investit tot ce ai avut mai bun, ai sperat la vremuri mai bune, iar acestea încep să se întrevadă din ce în ce mai clar la orizont.

Când toate îți merg bine, ar fi ideal să-ți și arăți recunoștința și bucuria pentru nivelul la care ai ajuns și să mulțumești, în felul tău, pentru tot ce ai obținut, ca atare, dacă tot ai cules laurii unei mari victorii.

Fii generos și oferă ceva din prea plinul tău de bucurie ori celor care au avut și ei o contribuție la succesul tău, ori celor care nu au participat cu nimic, dar s-ar bucura de semnul tău de generozitate. Oferă, dăruiește, dedică un pic din abundența ta de bucurie celor care, pentru o clipă, s-ar bucura pentru tine sau alături de tine. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

CITEȘTE ȘI: Mesajul îngerilor pentru perioada următoare. Fecioarele, Gemenii și Racii – în vizor

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply