15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal Acvaria 5 – 11 noiembrie 2018. Săptămâna marilor dezamăgiri

0 Comments

Horoscop săptămânal Acvaria 5 – 11 noiembrie 2018. Află ce previziuni are astrologul Acvaria!

BERBEC: DA, pune-ți mai mult mintea la contribuție, pentru că deții toate instrumentele necesare pentru orice fel de provocare. La serviciu, lumea te caută pentru ideile inspirate, pentru soluțiile geniale, pentru cuvintele de încurajare, deci nu păstra doar pentru tine ceea ce trece acum prin mintea ta.

O reușită de proporții în carieră poate încununa săptămâna, pentru că întervii on mod salvator într-o acțiune profesională. Sfaturile pe care le oferi, informațiile pe care le transmiți și mâna de ajutor pe care o oferi pot redresa o situație cu brio.

NU aștepta de la ceilalți ceea ce ei nu pot oferi și nu te raporta la oamenii din jur, pentru că toți sunteți unici și diferiți. Cu cât așezi pe umerii altora mai multe așteptări, cu atât mai mari pot fi dezamăgirile.

TAUR: DA, păstrează distanța față de ceea ce-ți inspiră nesiguranță, neclaritate, neîncredere, pentru că de data aceasta lucrurile se rezolvă mult mai bine dacă stai pe margine, taci și aștepți. Orice gen de implicare poate genera haos. Ce-i drept, îți sunt limitate acțiunile, deci chiar de-ai vrea, tot nu merg lucrurile în direcția cea mai bună, ci trebuie să stai pe loc, așteptând vremuri mai bune și condiții mai prielnice.

Să nu te mire că apar piedici, amânări, refuzuri, toate au un rost: acela de a te opri din elan pentru a-ți cruța forțele și a nu-ți consuma resursele. Prudența, răbdarea, pasivitatea, așteptarea de pe margine, oarecum indiferent, sunt soluțiile optime pentru a depăși cu bine un hop.

NU, nu sta singur săptămâna aceasta, pentru că singurătatea te trimite într-o zonă periculoasă pentru psihicul tău, generatoare de amăgire, de depresie, de tristețe, or tu nu ai nevoie de așa ceva.

GEMENI: DA, fă totul lent, înaintează cu pași mici, chiar dacă tu, din fire, ești mai iute, dar de data aceasta succesul vine doar cu multă răbdare. Te implici în activități care se dezvoltă etapă cu etapă, care dau roade în timp îndelungat, după zile, săptămâni sau chiar luni distanță, și vei învăța, încă o dată dacă mai era nevoie, că încetul cu încetul se face oțetul.

E cale lungă până acolo unde ți-ai propus, dar primești o mulțime de garanții pe parcurs care îți transmit că ești pe drumul cel bun, că e doar o chestiune de timp până ajungi la finish. Ai parte și de sfaturile înțelepte ale unei persoane mai mature, din altă generație decât a ta, de la care ai numai de învățat, ca atare acceptă faptul că lucrurile bune se clădesc în timp, nu peste noapte.

NU, nu aștepta ca lumea să te înțeleagă, pentru că nu nimerești printre cei mai receptivi tovarăși de lucru sau de discuție. Se pot încinge dese discuții în contradictoriu în care, oricât te-ai strădui, tot nu vei convinge pe toată lumea.

RAC: DA, fii activ, implică-te în orice nouă provocare, pentru că ai toate resursele necesare unor proiecte care ar putea evolua mult mai repede dacă nu le lași să lâncezească. Ți se cer reacții rapide, ambiție, tupeu, atitudine de lider, de învingător, deci nu sta și nu aștepta din senin să se întâmple ceva nou de la sine.

Noutatea e chiar la dispoziția ta, tu o poți genera, tu o poți conduce în ce direcție vrei, deci ia taurul de coarne și fă ceva. Orice, pentru că de la cea mai neînsemnată acțiune până la cel mai măreț proiect, de tine depinde succesul. Tu ești conducătorul mașinii care duce acolo unde vrei tu, deci bazează-te numai pe propriile resurse. Energie, chef, ambiție, toate sunt atuurile tale de acum, pune-le la treabă pentru a face pași mari înainte.

NU accepta să fii dat la o parte doar pentru că unii spun că, momentan, nu deții toate calitățile necesare. Unii te pot evita, spunând că nu ești pregătit, că nu ești la nivelul dorit, că mai ai de învățat, de aceea ai putea simți o oarecare atitudine discriminatorie față de tine. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply