15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal Acvaria 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

0 Comments

Horoscop săptămânal Acvaria 26 noiembrie – 2 decembrie 2018. Iată ce ne așteaptă pe final de lună și cum debutează luna decembrie pentru fiecare dintre noi.

BERBEC: DA, pune punct aici unui capitol din viața ta, care nu mai are niciun rost. Chiar dacă e greu să spui stop, te vei simți eliberat după aceea, deși cel mai greu e să-ți iei inima în dinți și să spui odată pentru totdeauna, gata, până aici. Așteaptă-te la diverse situații prin care închizi o etapă din trecut, poate cam brusc, poate pe neașteptate, dar uneori e mai bine să iei decizii rapide.

Hai, spune adio acelui aspect din viața ta care nu te mai ajută cu nimic: o relație nefastă, un job nepotrivit, o afacere nerentabilă, o prietenie care te secătuiește de resurse…

NU te aștepta însă ca această săptămână să vină cu surle și trâmbițe, cu evenimente ieșite din comun, ca atare, dacă tu ai ridicat ștacheta așteptărilor extrem de sus, riști să fii dezamăgit. Cu cât ai așteptări mai modeste, cu cât cobori standardele spre un nivel mai realist, fără a pretinde miracole, cu atât mai mulțumit vei fi.

Deci nu aștepta de la ceea ce se petrece săptămâna aceasta doar evenimente spectaculoase, ci acceptă banalul firesc.

TAUR: DA, deschide-te spre alții, discută, colaborează, fă totul în relație directă cu ceilalți, ieși în întâmpinarea problemelor altora, pentru că succesul vine numai din dialog. Ai șansa de a atrage alături o persoană care ține la tine, te place, te apreciază, ceea ce face comunicarea mult mai plăcută.

Ba chiar ai ocazia de a cunoaște pe cineva nou cu care poți lega o prietenie frumoasă, o colaborare profitabilă sau chiar o poveste de dragoste, în caz că inima ta aștepta iubirea. Schimbul de emoții, de vorbe frumoase, de gesturi de simpatie și de afecțiune e la cote maxime, și, pe cât de mult vei oferi, pe atât de mult vei primi și tu înapoi.

NU încerca să faci totul perfect, pentru că nu există perfecțiune. Posibil să vrei mai mult, mai sus, mai bine, da, dar nu încerca să ridici ștacheta într-o zonă imposibil de atins vreodată. Pretențiile tale – ori legate de propria persoană, ori de cei din jur – sunt cam înalte și nimeni nu le poate întruni, de aceea ar fi mai bine să le mai reduci, să fii realist, să vezi nivelul tău sau al altora exact așa cum e.

Perfecționist e bine să fii, dar să nu exagerezi totuși, ca să nu generezi mai apoi deziluzii.

GEMENI: DA, privește-te pe tine însuți într-o notă mai pozitivă, ca și cum ai avea maximă încredere în ceea ce reprezinți. De fapt, vei observa aprecieri sincere la cote înalte în ochii celor care te privesc, și dacă ei te laudă, te iubesc, te adoră, te apreciază atât de mult, de ce nu ai face și tu la fel cu cel pe care îl privești acum în oglindă?

Iubește-te deci așa cum ești, scoate-ți în evidență atuurile, punctele forte, calitățile, arată lumii care e superlativul tău absolut, și pe acela așează-l pe piedestal, să-l vadă lumea. Valoarea ta se vede, dar trebuie s-o vezi și tu mai întâi și s-o faci cunoscută!

NU accepta să fii pus în aceeași oală cu nimeni, nu accepta etichete generalizate, pentru că – deși ești și tu parte dintr-un mecanism, ai unicitatea ta, ai acel element care te face deosebit față de restul lumii, unii vor încerca să te tragă în zona lor de confort, de banal, ca să fii unul de-al lor, dar tu nu trebuie să accepți această uniformizare la un nivel inferior.

Dacă ești cu ceva mai special, mai deosebit, mai aparte, trebuie să te folosești de atuul tău, deci ieși din turmă!

RAC: DA, clădește totul cu calm, cu răbdare, nu sări peste etape, pentru că tot ceea ce faci are un anumit ritm și o anumită direcție de evoluție. Important e că în pașii pe care îi faci apar mereu roade palpabile, ceea ce te motivează să mergi mai departe, să construiești mai departe, cu încredere deplină în ceea ce vei obține la final.

Că e o afacere pe care o construiești, că e o relație pe care o clădești, că e un nou job la care încerci să te integrezi, totul necesită timp, deci încearcă să faci totul ca la carte, metodic, ca după manual, pas cu pas. Parcă deja se întrezăresc rezultatele pe care le sperai când ai început totul.

NU încerca să faci totul așa cum vor alții să vadă la tine, nu încerca să le faci pe plac, să faci frumos, ca un politician care își pune o mască pe față pentru a câștiga încrederea electoratului și după aceea numai el știe ce face cu dreptul câștigat.

Mai bine ești deschis, sincer, franc, direct, cum o fi, dar nu spune lucruri în care nu crezi, nu zâmbi dacă nu-ți vine, nu măguli pe alții dacă nu vrei să le spui acele lucruri pe care nu le merită. Cu cât reușești să spui adevărul mai direct, cu atât te vei simți mai bine. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply