15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Rac

0 Comments

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Rac. Începe o etapă extrem de importantă pentru tine, una care te va ajuta să îți depășești limitele.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Rac

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Perioada dintre 8 și 14 octombrie va fi una plină de oportunități de care numai dacă nu vrei nu profiți. Din punct de vedere profesional ți se vor deschide porți noi, ți se vor face tot felul de concesii, așa că ai toate motivele de bucurie din lume.

Va fi o săptămână în care va trebui să articulezi mai bine dorințele pe care le ai, în care va trebui să spui cu subiect și predicat ce dorești, ce îți place, dar mai ales ce nu vrei.

Din punct de vedere relațional, vei fi mai comunicativ și vei avea parte de persoane care vor fi alături de tine în situații-cheie.

Ai parte de multe momente spectaculoase. Prietenii adevărați se vor face cunoscuți în perioada aceasta și va trebui să îi ții minte. Descoperi adevărata față a oamenilor din jurul tău.

Cu dragostea lucrurile nu evoluează, dar nici nu sunt catastrofale. Dacă până acum fugeai de subiectul iubire, iată că săptămâna a doua din luna octombrie te face mai deschis la ideea de a începe o relație nouă. Problema e că nu știi cu cine și nu știi de când. Dar… toate la timpul lor.

Un sfat important vine legat de sănătatea ta: Ai grijă ce fel de decizii iei în privința organismului tău. Dacă ai anumite simptome, du-te la medic și nu te lua după ce scrie pe Internet. Nu lua medicamente după capul tău sau din auzite.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply