15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Leu

0 Comments

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Leu. E o săptămână pe care nu ai cum să o uiți niciodată.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018 Leu

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Săptămâna debutează cu promisiuni din partea persoanei iubite, promisiuni pe care le treci sub semnul întrebării.

De altfel, toată săptămâna va fi una sub auspiciile temerilor că tot ceea ce trăiești nu are o bază solidă. Adică îți este bine, ai parte de momente frumoase, de gesturi tandre, de atenție, dar parcă ți se pare că e prea frumos să fie adevărat.

Din punct de vedere financiar apar însă niște provocări pe care nu le poți trece cu vederea. Odată ce vei găsi resursele necesare pentru a depăși situația delicată vei vedea că totul va fi bine, că totul are sens.

Așadar, urmează o săptămână în care trebuie să fii cu ochii în patru, în care trebuie să demonstrezi că ești suficient de atent și că înveți și din eșecuri.

Relația cu cei din jur va fi una mai restrictivă. Apar o serie de condiții pe care tu nu le poți accepta nici în ruptul capului. Asta mai ales că unele condiții vin de la oameni care doar se pretind a fi prietenii tăi, căci nu ți-au dovedit asta cu nicio faptă.

Este o săptămână numai bună să faci ordine în lista de prieteni. E foarte probabil să ai parte de câteva dușuri reci, să fii zgâlțâit din toate părțile, să fii extrem de încercat de niște persoane care până acum au absentat complet din viața ta.

Este imperios necesar să faci o schimbare din punct de vedere relațional, să încerci să vezi lucrurile în profunzime. Conceptul de pragmatism pe care îl ai trebuit schimbat.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply