15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Balanță

0 Comments

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Balanță. Este o săptămână extrem de ciudată pentru tine, aproape nici că nu îți vei da seama ce s-a întâmplat în anumite situații, așa că nu lua decizii radicale zilele acestea.

Astrele nu sunt tocmai de partea ta în această săptămână, așa că nu lua decizii pe care s-ar putea să le regreți în săptămânile următoare. Cineva pare să îți forțeze mâna zilele acestea și să te facă să greșești, așa că cel mai bine ar fi să faci mai puține lucruri, dar să fii sigur că nu greșești.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în integralitate: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

La serviciu, lucrurile se pot complica, deoarece apar mai multe sarcini de serviciu și ți se pare că nu ai timp să le duci pe toate la îndeplinire. Cere ajutorul atunci când simți că nu mai faci față. S-ar putea ca acest sfat să te ajute să nu intri în bucluc. Dacă ai niște termene-limită ca să termini niște proicte, ar fi bine să te apuci încă din primele zile ale săptămânii de ele.

Profită de oportunitățile care îți ies în cale zilele acestea. Orice sumă de bani este binevenită, așa că poți accepta niște ore suplimentare sau chiar un weekend. Implicarea ta va fin bine văzută de către superiori și vei avea ocazia să îți demonstrezi abilitățile de lider ori de organizare.

Clarifică neînțelegerile cu persoana iubită

Încearcă să clarifici lucrurile cu persoana iubită, căci lucrurile nu mai pot continua așa. Ar fi bine să faceți o analiză serioasă a relației voastre. O ieșire în afara orașului, departe de toată agitația, vă poate ajuta să vă regăsiți și să reînnodați legătura. Poate că aveți nevoie doar de puțină odihnă și de o reamintire a sentimentelor pe care le aveți unul pentru celălalt.

Și o ieșire cu prietenii s-ar putea să te scoată din această pasă în care te afli. Vei afla că ai alături de tine niște oameni pe care te poți baza.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply