15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie – 1 decembrie 2018. Tensiuni cumplite pentru 4 zodii

0 Comments

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 25 noiembrie – 1 decembrie 2018. Va fi o săptămână de COŞMAR pentru patru zodii! Tensiuni în cupluri şi risc de concedieri.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte:

Berbec- Marte, patronul vostru astral, a părăsit Zodia Vărsătorului şi a intrat în Constelaţia Peştilor. Atenţie mare la sănătate şi la disputele de la locul de muncă. Pot duce la concedieri. Afecţiunile în stare latentă se pot croniciza. Cu Mercur Retrograd în Săgetător e risc crescut de accidente la drum lung şi greu. E benefic discuţiilor cu discipoli şi cu astrolog. Harta natală karmică e cea care vă luminează.

Taur- Astrograma personală spune exact ce aveţi de făcut la schimbările karmice care se produc pe timp scurt şi mediu. Marte din Peşti vă poate afecta relaţia cu un prieten sau prietenă, iar Mercur Retrograd vă poate deschide ochii asupra celor care vă merită sau vă regretă. Afecteză zona financiară din horoscopul al analizei acesteia generale. Sunt oameni care câştigă prea mult şi alţii care abia se descurcă.

Gemeni- Mercur Retrograd din Săgetător este în cuadratură cu Marte din Peşti. Cum Mercur este patronul vostru astral e trimis în corzi de boxeurul Marte. Acest lucru înseamnă tensiuni. Nu vă riscaţi aiurea în discuţii inutile, că puteţi gafa. Săptămâna debutează cu Luna Albă în Gemeni, de aceea e bine să aveţi grijă de luni de voi şi de sănătate. Păşiţi cu dreptul chiar din prima zi a săptămânii, că-i bai!

Rac- Aspecte karmice grave, care ar trebui să vă pună pe gânduri. Marte din Peşti, în zodie de apă, poate crea conflicte sentimentale serioase. Justifică acest lucru şi cuadratura cu Mercur Retrograd din Săgetător. Posibile blocaje, furturi sau pierderi financiare. Aşa că fiţi atenţi la bani şi bunuri de valoare. Nu deschideţi uşa oricui şi nu luaţi persoane de ocazie în maşină. Luna vă susţine pe miercuri, joi… Citește continuarea pe kfetele.ro.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply