15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop Mariana Cojocaru pe anul 2019: An de penitență pentru aceste zodii

0 Comments

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat previziunile pentru anul 2019. Va fi un an extraordinar pentru unele zodii, iar altele vor fi pedepsite.

Berbec- Sunt aspecte foarte importante în perioada următoare. S-a schimbat complet structura pe tabla de şah a destinului.

1. Axa Destinului(soarta) a intrat în Capricorn şi Rac. 2. Veşti proaste am pentru Săgetători: Mercur este retrograd în Zodia Voastră.

Pentru Berbeci urmează o perioadă decisivă în carieră sau în viaţa de familie(karma de pe astrograma voastră e importantă). Dispute sentimentale!…

Taur- Cum Mercur este retrograd în Zodia CenTaurului(Săgetător) să vedeţi ce dispute vor ieşi la locul de muncă. Băgaţi coarnele proverbiale şi nu-i lăsaţi pe cei din jur să vă domine. Atmosfera de la locul de muncă va fi ca lupta de coridă.

Prideţi de gât centaurii care nu vă convin şi arătaţi-le cât sunteţi de puternici şi de majestuoşi. Maeştrii de şapte stele, învingători să ieşiţi din această luptă socială.

Gemeni- Cum patronul vostru astral este retrograd în zodia opusă(Săgetor) e bine să fiţi atenţi cu cine discutaţi. În zodia opusă Mercur are efect destul de mic asupra voastră, dar îi vizează foarte tare pe Săgetători şi Scorpioni(bani).

Revin probleme din trecut care se vor discutate şi rezolvate. Recuperaţi banii şi bunurile date cu împrumut prin vecini. Vă regăsiţi cu persoane dragi din familie, de care vă era dor. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply