15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop lunar decembrie 2018 Vărsător

0 Comments

Horoscop lunar decembrie 2018 Vărsător. Luna decembrie îți va aduce experiențe noi, experiențe pe care nu le-ai mai trăit până acum.

Horoscop lunar decembrie 2018 Vărsător:

Este o lună bună pentru a rezolva problemele de comunicare. Ți se deschid porți noi. Perioade favorabile pentru a încheia acorduri care vor contribui la o imagine pozitivă sunt cele cuprinse între 5 și 11 decembrie, respectiv 17 și 25 decembrie.

Trebuie să ții cont că în aceste zile ai câștig de cauză indiferent de tema abordată, indiferent de cum te poziționezi vizavi de cei din jur. Ai numai de câștigat pentru că recapeți acea tehnică de persuasiune cu care altădată îi cucereai pe toți și obțineai tot ce îți doreai.

Din punct de vedere financiar nu e tocmai cea mai bună lună din an, dar nu e cazul nici să dramatizezi. Unele cheltuieli trebuie reduse și poate că e mai bine să strângi acum cureaua decât să o faci în decembrie, o lună a sărbătorilor, sau să începi anul 2019 pe minus. Iată cum tot răul e spre bine.

Cu privire la sectorul amoros, discuțiile în contradictoriu și conflictele continuă în cuplu, dar ele sunt de data asta menite să vă unească și mai mult.

E foarte important să nu te simți constrâns, să spui ce te apasă, dar în același timp este esențial să ții cont și de părerile persoanei iubite oricât te-ar deranja.

Trebuie să îți asumi și tu greșelile și defectele dacă vrei să te înțelegi bine pe mai departe cu sufletul tău pereche.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply