15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop lunar decembrie 2018 Scorpion

0 Comments

Horoscop lunar decembrie 2018 Scorpion. Vei avea parte de câteva dezamăgiri în luna decembrie, dar nu va fi cazul să te stresezi prea tare căci toate se rezolvă.

Horoscop lunar decembrie 2018 Scorpion:

Din punct de vedere relațional, luna decembrie va fi extraordinară. Prietenii îți vor fi aproape în toate demersurile tale. Ești dornic de aventură și ai tovarăși pe măsură. Sunteți compatibili la toate nebuniile care îți trec prin cap.

Drept e că vei avea parte și de anumite dezamăgiri. Nu trebuie să pui la suflet toate răutățile căci știi foarte bine cum sunt oamenii. Uneori invidia și bârfa nu au leac, așa că nu uita că ursul trece și câinii continuă să latre.

Din punct de vedere amoros, este o lună în care iei decizii radicale. Nu mai accepți anumite glumițe și anumite luări peste picior. Te impui și faci foarte bine să te exprimi pentru că nu s-a născut omul care să te pună la colț doar pentru că asta îl face fericit.

Uneori e bine să fim intransigenți chiar dacă iubim persoana cu care ne împărțim spațiul. Așadar, spune tot ce ai pe suflet și va fi bine. Comunicarea e cheia unei relații de durată.

Din punct de vedere financiar și profesional este o lună bună, dar nu la fel de bună ca anterioarele.

Câștigi bani, dar trebuie să ai grijă pe ce îi arunci. Dacă ți-ai planificat deja o vacanță, ar fi momentul să te limitezi la cheltuieli în plus. Nu uita că trebuie să treci de sărbători și ai nevoie de bani și la începutul anului viitor.

Ai grijă de sănătatea ta. Răcelile îți vor da târcoale, deci e indicat să consumi cât mai multe ceaiuri calde și vitamina C.

Prevenția este cea mai bună măsură în fața sezonului de gripă și răceală. Așadar, știi ce trebuie să faci dacă simți febră și ai frisoane.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply