15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop de weekend 8 – 9 decembrie 2018. Două zile dificile

0 Comments

Horoscop de weekend 8 – 9 decembrie 2018. Va fi un weekend mai greu pentru două zodii, care nu se vor simți în largul lor și nu vor avea parte de un anturaj prea bun.

Iată ce surprize au rezervat astrele sâmbătă și duminică:

BERBEC
Sâmbătă: Te simţi ciudat în pielea ta, având mereu impresia că cei din jur te privesc cu ostilitate şi nu au încredere în tine.

Duminică: Nu te simţi bine în mediul în care te afli azi, ci gândul tău e în cu totul altă parte. Dacă ar depinde de tine, ai fugi din acel loc în care planează tristeţea.

TAUR
Sâmbătă: Chiar dacă e agitaţie mare în jurul tău şi părerile vehiculate par să se bată în cap, vei descoperi într-o zi că era necesară această luptă de idei.

Duminică: Tu nu ai curaj să spui stop unei situaţii care nu mai poate continua în acelaşi mod. Există altcineva alături de tine care oferă o soluţie mai bună în situaţia de faţă.

GEMENI
Sâmbătă: Merită să intri în competiţia de idei care se naşte azi, pentru că vei descoperi o mulţime de păreri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat.

Duminică: Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

RAC
Sâmbătă: Eşti frustrat să accepţi nişte condiţii clar defavorabile ţie, dar ambiţia ta creşte şi mai mult la gândul că vei milita în continuare pentru a avea în final tot tu ultimul cuvânt.

Duminică: Ai învăţat destule din experienţele anterioare ca să ştii acum să iei măsuri înţelepte. Ceea ce nu ţi-a plăcut, nu se va repeta, pentru că acum te ghidezi după principiul paza bună trece primejdia rea

LEU
Sâmbătă: Înainte de a atrage atenţia asupra ta pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să te priveşti pe tine însuţi cu mai multă afecţiune.

Duminică: Învaţă să renunţi la nu, învaţă să transformi fiecare declaraţie pe care o faci în afirmaţie, pentru că energia cuvântului Da va fi fantastică. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply