15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Zodiile care fac pace cu trecutul

0 Comments

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Se anunță o săptămână plină de surprize pentru trei zodii. Iată care sunt nativii care fac pace cu trecutul, pentru a se ocupa mai mult de viitorul lor.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 BERBEC

N-are rost să tratezi micile motive de supărare, de acum, ca pe niște probe de încercare, ca pe niște pedepse divine sau cine știe ce alt semn cu conotații negative. Nicidecum! Sunt doar piedici care nu te lasă, deocamdată, să ajungi acolo unde ți-ai propus.

Cum, din fire, ești mai iute și mai grăbit, e normal să consideri piedicile ca pe un refuz, ca pe un eșec, ca pe un plan fără șanse. Uneori, când lucrurile nu merg așa cum dorești, e doar un motiv de a o lăsa mai moale cu stresul, cu agitația, cu graba, și să accepți din când în când câte o pauză.

Profită de faptul că, momentan, nimic nu mai evoluează și folosește acest răgaz pentru tine. Nu e eșec, e doar o amânare! Nu e un final, e doar o pauză! Nu e motiv să fii trist, ci doar să-ți readuni forțele, stând o vreme pe loc.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 TAUR

Timpul are o greutate cu totul specială, îi simți valoarea alt fel decât ai făcut-o înainte, pentru că ori trece ca vântul și tu nu apuci să faci nimic din ce ți-ai propus, ori, exact invers, trece incredibil de greu, când tu ai vrea rezultate imediate.

E un semn de sus să te organizezi mai bine, să prețuiești mai mult orele și zilele pe care le ai la dispoziție și nici să nu risipești timpul pe prostii, dar nici să sari peste unele etape cu gândul că, așa, mai recuperezi din timpul pierdut.

Nu puține vor fi momentele când vei intra în criză de timp, tot așa cum nu puține vor fi momentele când îți vei da seama, retroactiv, ce resurse imense de timp ai consumat pe fleacuri, pe eforturi inutile, deci au fost investiții păguboase, la urma urmei.

Trezește-te și stabilește-ți prioritățile: ce nu e urgent acum, mai poate aștepta, în timp ce altele trebuie neapărat să treacă în fruntea listei.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 GEMENI

Cineva are numai de învățat de la tine! Poți fi un maestru în activitatea ta chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte. Nu spune nimeni că, pentru a fi un om de succes, trebuie să te ocupi doar de chestiuni capitale, să ai reușite strălucitoare, să știe toată lumea de tine.

Nicidecum! Poți fi specialist chiar și în cele mai mici aspecte ale vieții, dar important e să le faci bine. Dacă ești un perfecționist ambițios, nu te vei mulțumi cu nivelul atins, ci vei dori și mai mult, și mai sus, și mai bine, dar gândește-te că ceea ce tu știi deja la perfecție, altul habar n-are, deci merită să oferi din cunoștințele tale celor care au nevoie de ele.

Dacă ție ți se par floare la ureche, altuia i se par fenomenale, deci lasă modestia la o parte și expune cu curaj și cu încredere ceea ce știi. Va fi o plăcere pentru tine să vezi că informația transmisă de tine, chiar dacă pentru tine e banală, rezolvă cu brio problemele altuia, deci dăruiește ceea ce știi cu inima deschisă.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 RAC

Totul în viață urmează un anumit curs, bine stabilit de legi mai presus de tine. Așa cum venirea pe lume a unui copil durează 9 luni, cum o zi are 24 de ore, tot așa există alte planuri din viața ta care au o anumită lungime, deja stabilită, și nu o poți schimba.

Vei da piept, acum, cu un astfel de proiect care are numai un anumit curs și o anumită durată, deși tu poate că ai dori rezultate mai rapide, dar nu trebuie să te grăbești, ci să accepți cursul firesc al lucrurilor, în ritmul dat, bine cunoscut, chiar dacă răbdarea ta este pusă din greu la încercare.

Foarte posibil ca abia acum să se vadă roadele unor eforturi depuse pe parcursul întregului an. A existat un început, o evoluție și acum iată, și un final. Nu e nici prima, nici ultima oară când trebuie să accepți această curgere dată a timpului, și cum ai avut și altădată răbdare până la roadele visate, o poți face și acum.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 LEU

Bine ar fi să privești la cei care se bucură de viața lor ca la niște modele și doar să le urmezi exemplul. Nu crede nici că ai fi mai grozav decât alții, nici că ai fi mai nefericit, ci vezi că ai și tu, la fel ca ei, suficiente motive să fii mândru, să te simți împlinit, deci vezi partea plină a paharului.

Există cineva în preajma ta care poate fi un model de succes pentru tine și ajunge doar să-l așezi acolo, pe un piedestal și să încerci să devii ca el. Nu-l privești cu invidie sau cu alte gânduri nepotrivite, ci dimpotrivă, îți spui că dacă el a reușit, o poți face și tu.

Ar fi perfect dacă ai putea să merge pe urmele sale, ba, cu ceva noroc, poate mergi umăr la umăr, în caz că drumul vostru e similar. Dacă e o fire darnică, te va lua sub aripa sa protectoare și-ți va arăta drumul, deci acceptă-l ca îndrumător.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 FECIOARĂ

Parcă ar fi doi războinici în interiorul tău care se luptă pentru întâietate. Una îți spune mintea să faci și te îmboldește s-o asculți, în timp ce sufletul îți transmite exact opusul. Cum să nu te simți ciudat cu această atitudine bipolară chiar în interiorul tău?

Cum tu ești predominant rațional, sigur că vei da ascultare creierului, mult mai sonor de data aceasta, dar tot nu-ți vei găsi liniștea și te vei trezi de multe ori dominat de emoții, care parcă te trimit în cu totul altă direcție.

Încearcă să faci pace între cele două tabere contradictorii, să folosești fiecare energie diferită – care acum sunt în contradicție – exact pe palierul cel mai potrivit. De exemplu creierul – la serviciu, inima – acasă și așa ambele își vor face treaba cum se cuvine, fără să se mai lupte întruna. Nu le inversa totuși…

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 BALANȚĂ

E enervant că unele proiecte evoluează atât de lent, cu pași atât de mici, dar nu ai încotro. Trebuie să respecți cursul firesc al acestei evoluții. Nu contează cât de mici sunt pașii, ci doar că fiecare te duce mai aproape de scopul propus. Cum ai putea construi o casă dacă nu cărămidă după cărămidă, etaj cu etaj, etapă cu etapă?

Așa și planurile tale în desfășurare: au un anumit curs de înaintare, fără de care n-ar ieși ceva trainic. Dacă ai sări peste vreuna din etape, te-ai trezi, mai târziu, că ai uitat să te ocupi de ea la timpul potrivit, deși era esențială.

Cum ar fi să ajungi deja la acoperiș, dar să fi uitat să faci ușa de la parter? Așa că mai bine urmezi toți pașii ca la carte, ca să nu regreți cândva că ai sărit peste elementele ce ți se păreau nesemnificative. Toate au rolul lor, respectă-le!

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 SCORPION

Se știe că ești genul de om care vrea să dețină controlul în toate, dar uneori trebuie să-l predai altuia. Nu înseamnă că nu ești potrivit în rolul respectiv, ci, de data aceasta, altul e mai bine pregătit, deține resursele adecvate pentru situația de față, și ajunge doar să-i stai prin preajmă și să-l urmezi.

Persoana iubită e șeful care ia deciziile, trasează direcția, deci acceptă-i sfaturile cu inima deschisă, convins că e spre binele tuturor.

Nu te încăpățâna să ai tu ultimul cuvânt, lasă orgoliile deoparte, pentru că acum nu tu ești cel mai potrivit în rolul de coordonator de proiect. El ține la tine și, oricum, tot ce face, face și cu tine în gând. Spune da la toate propunerile sale, urmează-l îndeaproape și fii convins că, dacă îl asculți, va fi bine!

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 SĂGETĂTOR

deocamdată, ajunge doar să stai cu urechile pâlnie și cu ochii larg deschiși, ca mintea să absoarbă din jur toate informațiile. Le stochează, chiar dacă nu știi când și cum vei avea nevoie de ele.

Imaginează-ți că mintea ta e un depozit de resurse în care tot mai pui câte ceva, chiar dacă n-a sosit momentul să și valorifici acele resurse.

Acum ești la etapa de acumulare, deci fii pe fază, receptiv, ca o antenă fină care prinde tot și ține minte tot. Va veni și momentul când toate aceste informații vor sta la baza unor acțiuni concrete, dar până atunci, prinde din zbor tot ce se poate, fără să te întrebi la ce ajută. Ajută, chiar dacă momentan nu știi la ce…

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 CAPRICORN

Ce diferite sunt energiile tale pe parcursul săptămânii: ba ești plin de entuziasm și te aprinzi ca o torță, ba te stingi peste noapte și nu mai ai chef de nimic.

Dacă simți o ușoară apatie sau un oarecare dezinteres față de o acțiune care nu mai dă semne de evoluție, de la o vreme, nu renunța la ea, totuși. Nici nu știi cum apare o scânteie nouă care reaprinde totul, curând, ca atare nu trebuie să abandonezi niciun plan care nu mai aduce nimic nou în viața ta.

Îl treci pe linie moartă, o perioadă, ca, atunci când condițiile vor fi din nou favorabile progresului, să-l scoți de la naftalină și să te ocupi de el. Acum poate ești un pic plictisit, comod, nu mai ai energie să te implici, dar nu mai e mult până ce vei lua totul de unde le-ai lăsat. Ia deci o pauză, e binevenită!

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 VĂRSĂTOR

Când unele planuri ale vieții tale lasă de dorit, cu siguranță legea compensației funcționează și apare altceva, din altă direcție, care îți alungă tristețea. De data aceasta, cea mai bună alinare vine de la… shopping, deci fă o raită prin magazine, și ai să vezi ce repede uiți de toate motivele tale de supărare.

Cumpără-ți ceva pentru confortul tău, pentru plăcerea ta, pentru bucuria ta, și dispare din peisaj orice sperietoare! Ce-i drept, dacă și portofelul e sursa unor dezamăgiri, atunci nici shoppingul nu prea te ajută, dar în acest caz există alt plan al vieții prin care poți contrabalansa situația.

Da, nu le poți avea pe toate, dar când ceva lipsește, poate fi echilibrat ușor cu altceva, care e în surplus. Ajunge doar să găsești unde se ascunde acel prea plin, săptămâna aceasta, și să te alimentezi de acolo.

Horoscop ACVARIA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 PEȘTI

Nu alerga fără încetare, încrâncenat, concentrat doar pe ținta propusă, ci mai oferă-ți, din când în când, și câte o pauză.

Mai bine faci haz de piedicile care se mai ivesc pe parcurs, nu le pune la suflet, nu le privi ca pe niște nenorociri. Chiar dacă ceva nu iese așa cum ai dorit sau nu evoluează în ritmul sperat, nu-i nimic! Joacă-te un pic, chiar și cu problemele, pentru că, uneori, nici nu trebuie să ajungi atât de repede la ținta ta.

Nu ești un tren care rulează cu viteză maximă de la o gară la alta, ci mai oprești și prin câteva halte, dar fii sigur că în acele halte te așteaptă oameni veseli, motive de divertisment, bucurii, glume, jocuri, ciocolată.

Ai pierde din vedere o mulțime de motive de bucurie dacă ai privi doar prin ochelari de cal înainte, ca atare bucură-te că, uneori, ceva te oprește din graba ta. Primești un moment de respiro binevenit, care îți aduce aminte să zâmbești.

Horoscop săptămânal oferit de ACVARIA.COM.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply