15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Gogoșari umpluți cu conopidă pentru iarnă. O rețetă pentru toate gospodinele

0 Comments

E perioada în care gospodinele pun murături, în care își pregătesc din plin cămările. Organismul nostru are nevoie de legume pentru a funcționa în parametri normali, iar o parte din nutrienții esențiali ni le oferă legumele.

Îți prezentăm o rețetă de gogoșari umpluți cu conopidă, care nu se vor înmuia și vor fi exact ceea ce ai nevoie iarna asta.

Gogoșari umpluți cu conopidă:

Ai nevoie de 5 kilograme de gogoșari, 3 kilograme de conopidă, zahăr brun sau zahăr normal, sare neiodată pentru murături, condimente specifice, oțet de 9 grade și frunze de hrean sau foi de fain.

Rețeta:

Spală bine legumele și curăță de cotoare și semințe gogoșarii. Pune legumele cu gura în jos, la scurs. Spală conopidele și desprindele bucățele. Ține o jumătate de oră în apa cu oțet să iasă toate impuritățile.

Umple gogoșarii cu bucățile de conopidă până termini de umplut toți gogoșarii. Bineînțeles, nu mai e nevoie să spunem că borcanele trebuie sterilizate înainte.

Pune gogoșarii umpluți cu conopidă în borcane (de aproximativ 800 de grame). Adaugă o linguriță de sare, două linguri de zahăr, 100 mililitri de oțet, condimente și apă.

Pentru a fi sigur că sunt sterilizate, ține borcanele la cuptor 40 de minute. După sterilizare, oprește focul, iar borcanele fierbinți cu gogoșai se pun într-o pătură groasă.

Lasă-le până a doua zi, până se răcesc. Poftă bună.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply