15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Gabriela Cristea a făcut cea mai importantă ecografie după ce a aflat că e gravidă iar. I-a spus lui Tavi Clonda că vor avea…

0 Comments

Gabriela Cristea este din nou în culmea fericirii! Fosta prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama” de la Kanal D este însărcinată pentru a doua oară cu soțul ei, Tavi Clonda.

Vedeta care a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu la ultimul show matrimonial prezentat la Kanal D, „Te vreau lângă mine”, a aflat sexul bebelușului.

Se pare că va aduce pe lume tot o fetiță, aducându-i astfel o surioară comorii sale, Victoria.

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă.

Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor.

Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea, conform ziarului Click.

„De aflat, am aflat de vreo 2 luni daca nu şi mai bine. A fost o surpriză mare chiar si pentru noi…eu nu-l mai rog pe Dumnezeu nimic pentru că am impresia că mi-a dat prea mult.

În momentul în care am aflat că sunt gravida a fost un şoc, nici nu am luat măsuri de precauţie…am ţinut lumina de veghe aprinsă”, a mai precizat Gabriela Cristea.

„Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, deja am lansat operațiunea bona, pentru că oricât de dornici am fi să stăm cu copiii noștri, aceștia au program diferit și nevoi diferite”, a adăugat vedeta.

CITESTE SI: Gabriela Cristea, momente dificile: „Era să leșin”. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply