15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

El este Alex, un tânăr care și-a adus părinții din Diaspora acasă, iar acum toată familia câștigă bine. Ce idee i-a venit

0 Comments

Există români frumoși, români care merită toată atenția noastră și care reprezintă, fără doar și poate, un model demn de urmat.

Astăzi ți-l prezentăm pe Alex. Alex Drăghici, un student din Craiova care și-a adus părinții acasă după ce s-a gândit la o afacere care astăzi aduce zeci de mii de euro în bugetul familiei.

„Îmi doream enorm să-mi aduc părinţii acasă. Timp de 12 ani, eu şi fratele meu nu i-am avut lângă noi.

Au muncit 12 ani în Italia, au pus ban pe ban pentru ca noi să avem un trai mai bun. Mereu când le spuneam să vină acasă îmi spuneau că nu au ce să facă aici, că e imposibil să câştige banii pe care îi câştigă în străinătate”, povesteşte Alex.

„Şi m-am apucat să studiez. Am căutat pe google ce afaceri ar fi mai de succes, m-am hotărât, m-am răzgândit. Într-un final, m-am oprit asupra căpşunilor. Am descoperit un soi care dă rod tot timpul anului şi m-am gândit că oricine şi-ar dori să mănânce căpşune toamna sau iarna. Nu din sere, direct de pe câmp”, a declarat Alex Drăghici pentru ziarul Adevărul.

„Am câştigat dublu. Nu ne venea să credem pentru că, sincer, eu am avut mari, mari emoţii. Îmi amintesc, la început, căpşunile au fost atacate de un gândac şi, într-o dimineaţă, am găsit toate plantele la pământ.

Pe loc, i-am spus soţiei că nu rezist şi plec înapoi în Italia. Dimineaţa m-am hotărât şi seara eram în avion. Soţia şi copilul au reuşit să salveze cultura, mi-au trimis poze şi m-am întors acasă”, a declarat Florin Drăghici.

„Oamenii mă cunosc acum în Piaţa Mare din Craiova. La început mă întrebau de unde le aduc, din Spania? Acum ştiu că sunt căpşuni de Mârşani. În această perioadă, în octombrie, le vând cu 12 lei/kilogram şi au mare căutare”, a declarat Bety Drăghici.

CITESTE SI: Ce ține în frigider chef Scărlătescu. Te-ai fi așteptat?

Scrisoare emoționantă de încurajare pentru femeile din întreaga lume

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply