15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Efectele Lunii Noi în Scorpion, potrivit Marianei Cojocaru. Zodiile pândite de pericole majore

0 Comments

Luna Nouă din Scorpion produce schimbări benefice, dar pe unele zodii le va da peste cap. Astrologul Mariana Cojocaru ne lămurește ce e cu această Lună Nouă.

Berbec- Venus este în continuare retrograd în zodia opusă(Balanţă), în sector astro-matrimonial. Mă refer la astrograma generală a perioadei, nu la cea personală.

Probleme în paradisul conjugal! Soarele în Scorpion poate atrage atenţia asupra disputelor care pot apărea de la bani(partaj, credite, etc.). Gestionaţi-vă cu bani puţini, că trăim vremuri tulburi, de criză! Investiţi cu cap în sănătatea ne-alopată.

Taur- Patroana voastră astrală nu şi-a încetat mişcarea retrogradă. Duşuri scoţiene-destin cu dus-întors.

Donaţiile din perioada următoare vă pot înzeci veniturile, deci nu evitaţi să faceţi mult bine persoanelor cu probleme reale de sănătate, câinilor abandonaţi, pisicuţelor şi păsărilor văzduhului.

Aşa veţi ocupa un loc sigur în Rai. Sănătatea vă va da bineţe, dacă preparaţi mâncarea în casă şi beţi ceaiuri relaxante.

Gemeni- Imaginaţia vă poate juca feste! De vreme ce Venus-patronul iubirii- este pe horoscopul general în zona creaţiei şi imaginaţiei, să nu vă aşteptaţi să fiţi vreodată iubiţi cu adevărat. De aceea copiii îşi iau zborul şi nu vă ajută.

Bârfa şi vorbitul pe la colţuri e asigurată de progresiile solare. Cum voi zburaţi din floare în floare, vedeţi să nu vă îngheţe aripile! De ce? Simplu. Pentru că este frig deja…

Rac- Unii Raci sunt fini şi buni, alţii au structuri demne de ne-urmat! Andreea Bălan(Rac) a zămislit prunc pe Venus Retrograd, semn că va avea mari probleme cu copilul din dotare. Să nu concepeţi copii aşa cum a făcut ea.

Iubirea înseamnă mult mai mult!…Unii Raci nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, alţii nu vor fi afectaţi de tranzitele perioadei( o singură iubire în spirit, suflet şi gând). Atenţie la sănătate! CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply