15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Ea îl are acum pe Smiley, iar cealaltă l-a avut înainte. Ce au făcut Gina Pistol şi Laura Cosoi când au dat nas în nas la un eveniment

0 Comments

Întâlnire de gradul zero între fosta şi actuala lui Smiley. Reacţia pe care Gina Pistol şi Laura Cosoi au avut-o când s-au revăzut a atras atenţia tuturor celor prezenţi.

Se pare că cele două nu au sentimente negative una faţă de cealaltă. Mai mult, reacţia lor a lăsat să se înteleagă că între ele există o relaţie chiar apropiată.

trecutul şi prezentul amoros al lui Smiley au dat nas în nas la un eveniment monden. Laura Cosoi şi Gina Pistol s-au intersectat la o gală de premiere, iar blondinele i-au lăsat mască pe toţi. Cele două s-au pupat şi s-au strâns în braţe, părând bucurose că s-au revăzut, spre suprinderea tuturor, potrivit Antena Stars.

Superbele blonde sunt prietene de ani buni, iar relaţia amoroasă cu Smiley nu le-a făcut să-şi strice relaţia. La eveniment, Laura Cosoi nu a fost singură, ci însoţită de soţul ei, Cosmin Curticăpean, care vine la toate evenimentele cu ea.

În ciuda zvonurilor din presa mondenă potrivit cărora relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley trece printr-o perioadă dirficilă, cei doi au făcut următorul pas. Smiley i-ar fi cerut Ginei să se mute împreună.

Citeşte si: Această fetiță s-a născut cu semn imens pe față. Ce pățise de fapt micuța și ce decizie CONTROVERSATA au luat părinții ei

Citeste si: Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Au fost surprinși împreună la mare. Celebra blondă a dat de înțeles că se pregătesc de nuntă. Imaginile care îi dau de gol

”Ei chiar se iubesc şi nu este o iubire adolescentină, ci foarte matură, aşezată. Da, Gina s-a mutat la Smiley şi sunt mai uniţi ca niciodată. Aceasta a fost modalitatea lui de a-i arăta ei că are intenţii cât se poate de serioase. După episodul cu Ana Baniciu, sunt convins că Smiley nu are ochi decât pentru Gina,” a mărturisit un apropiat al lui Smiley, pentru un ziar monden.

Smiley şi Gina Pistol formează o relaţie din a doua jumătate a anului 2017. Cei doi s-au ascuns, până acum, de luminile reflectoarelor şi îşi ţin idila cât mai privată.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply