15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Dragoș Dolănescu face dezvăluirea momentului despre Elena Udrea. Ce se întâmplă cu fostul ministru, de fapt

0 Comments

Dragoș Dolănescu a vorbit despre situația prin care trece Elena Udrea în Costa Rica, după ce a fost reținută de Interpol în baza unui mandat internațional.

„Show a fost de când Udrea a ajuns aici. Au venit mai mulți și m-au întrebat dacă eu le-am adus în Costa Rica. Le-am zis că nu le cunosc personal, pentru că acesta este adevărul. Dacă aș fi avut vreo relație cu ele, aș fi fost chemat și eu să dau declarații.

Cu siguranță, au fost tot timpul urmărite. Nu le știu nici anturajul, nu am nici o legătură cu ele”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Libertatea.

„Îmi pare rău de aceste două femei. Nu-i deloc ușor să fii în pușcărie la mii de kilometri de țară. Acasă ai prieteni, aici nu au pe nimeni. Vorbesc acum în calitate de creștin. Elena Udrea abia născuse. Nu-i deloc uman prin ce trece. Pentru ea e o tragedie”, a adăugat politicianul pentru același cotidian.

Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea

Elena Udrea și prietena ei, Alina Bica, au fost arestate în Costa Rica în baza unui mandat pus la dispoziție de către Interpol.

Fostul ministru al Turismului și fosta șefă DIICOT vor sta după gratii într-un penitenciar din țara latino-americană.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea având în vedere că aceasta trebuie să ispășească pedeapsa în dosarul Gala Bute?

Avocatul Elenei Udrea ne-a declarat ce se va întâmpla cu micuța Elenei Udrea în perioada următoare: „Fetița e în grija bunicii, a mamei Elenei Udrea și a tatălui ei, domnul Alexandrov. Mama Elenei Udrea a fost alături de ea în tot acest timp. Vă dați seama, e omenește, ca în familie, e foarte greu pentru dânsa. Da, este în Costa Rica alături de fiica și nepoțica ei”.

Cu referire la soarta Elenei Udrea, l-am mai întrebat pe avocatul Veronel Rădulescu ce urmează să se întâmple cu fetița din punct de vedere legal: „Interpolul nu are inimă, aplică legea și punct. Deocamdată vorbim despre polițiștii care se limitează doar la aplicarea reținerii. Urmează ca doamna Udrea să ajungă în fața unui judecător”.

CITEȘTE ȘI: Ce i-a spus Elena Udrea mamei sale înainte să afle că va face pușcărie

Prima fotografie cu fetița Elenei Udrea. Cu cine seamănă micuța?

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply