15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Doi câini din aceeași rasă s-au întâlnit pe stradă. Ce au făcut în secunda următoare, oamenii au început să plângă când au aflat adevărul

0 Comments

Lumea animalelor este de-a dreptul incredibilă. Nu există zi în care să nu vedem anumite lucruri pe care le fac animalele și să ne întrebăm: „de unde știu să facă așa ceva?”

Adesea, se spune că animalele au o memorie mult mai bună decât a noastră și, chiar dacă nu se pot exprima verbal, acestea rețin foarte multe locuri. Mirosuri, oameni și locuri, sunt doar câteva dintre locurile care li se imprimă animalelor în minte. Iar câinii sunt extrem de inteligenți și posedă o memorie de-a dreptul uimitoare, așa cum mulți proprietari pot confirma.

Unii spun că animalul lor de companie știe exact când vin stăpânii acasă, chiar dacă aceștia sunt la kilometri distanță și, în mod clar, nu au un ceas după care se ghidează. Se apropie de ușă la aceeași oră și își întâmpină cu bucurie stăpânii.

O femeie a fost martora unui moment de-a dreptul emoționant și a decis să împărtășească această întâmplare specială cu toată lumea, pentru a demonstra încă o dată că suntem privilegiați să avem alături de noi asemenea animale.

„Mă aflam la standul meu din Pike Place Market şi două cupluri, care nu se cunoşteau, se plimbau având alături câini identici”, a scris femeia impresionată de ce a văzut în fața sa.

„Deodată, câinii au alergat unul spre celălalt şi s-au bucurat minute în şir. M-am apropiat să văd, pentru că era ceva atât de frumos. Când proprietarii au început să vorbească între ei, aceştia şi-au dat seama că adoptaseră câinii în condiţii similare!”

„Cuplurile au descoperit că cei doi căței erau fraţi ce proveneau de la aceeaşi mamă și de la aceeași canisă”, a scris Pam Corwin. „Câinii s-au recunoscut reciproc!”

Au chiar și semne identice din naştere care confirmă acest lucru. Cele două cupluri au făcut schimb de numere de telefon, iar de acum înainte cei doi câini se pot întâlni mai des.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply