15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Dieta lui Roger Federer. Ce tip de carne evită cu desăvârșire campionul la tenis

Dieta lui Roger Federer. Ce tip de carne evită cu desăvârșire campionul la tenis
0 Comments

Roger Federer este unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume, iar victoriile sale l-au făcut să fie un model pentru milioane de oameni.

Sportivul se pregătește intens pentru ediţia din acest an a Wimbledon-ului. Și pentru că este un sportiv extrem de serios, Roger Federer are grijă și de dieta sa.

Citește și: Mihaela Bilic, cele 10 reguli esențiale pentru a avea o dietă sănătoasă

The Independent a dezvăluit ce include meniul zilnic al marelui campion elveţian.

Roger îşi începe ziua cu alimente dulci. Acestuia îi plac foarte mult vafele făcute în casă, cu compot de fructe proaspete. Pentru a „elimina” caloriile vafelor, sportivul bea suc proaspăt, cafea şi un shot de oţet. Iar acest lucru este de ajuns, mai ales că depune foarte mult efort zilnic la antrenamente.

Citește și: Dieta metabolică. În cât timp slăbești și cum

Înainte de a intra pe terenul de tenis, Federer mănâncă, întotdeauna, o farfurie de paste.

„Cu două ore înainte de fiecare meci, mănânc paste cu sos fără calorii. Fac asta de 20 de ani”, spunea acesta într-un interviu. Între sesiunile de antrenament sau între meciurile dintr-o competiţie, Federer alege și mânăcruri nesănătoase, precum snacksuri.

Pentru o sursă bună de carbohidrați și de potasiu, Roger alege bananele. Astfel, numărul 1 mondial la tenis evită crampele dureroase din timpul partidelor de tenis. Atunci când se află foarte mult pe teren, nivelul de energie scade, la fel și nivelul de potasiu.

La cină, sportivul merge pe varietate și are o mulțime de preferințe.

„Sunt un iubitor al mâncărurilor italiene, japoneze şi indiene”, a spus acesta recent.

Roger Federer evită doar un tip de carne

De asemenea, acesta are o afinitate pentru dulciuri şi nu poate rezista în faţa unei cupe de îngheţată.

„Îmi place îngheţata mea. Îmi place ciocolata. Asta este dieta mea. Îmi plac dulciurile. Nu ma simt prost să spun asta. Pot face asta şi să joc tenis în acelaşi timp”, spunea Roger în 2017.

Singurul lucru pe care nu-l mănâncă este carnea de wombat. Vombatidele sunt animale marsupiale terestre, de dimensiuni mici, cu aspectul unor urși.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply