15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Dieta cu lapte: cât slăbești și cum slăbești ca să ai un corp tip clepsidră

0 Comments

Este fără doar și poate cea mai ciudată dietă despre care ai auzit vreodată. Dieta cu lapte este însă recomandată de mulți nutriționiști. Iată în ce constă.

Laptele este alimentul vital pentru creșterea și dezvoltarea noastră. Încă din primele zile de viață laptele este indispensabil pentru organism.

O descoperire recentă arată că laptele, prin compușii săi, ajută la scăderea în greutatea. Dieta de mai jos te va ajuta să slăbești până la 6 kilograme în 10 zile.

Exemplu de meniu pentru o zi

Micul dejun: o cană de lapte și o ceașcă de cafea fără zahăr. Poți opta și pentru un iaurt cu cereale sau biscuiți integrali cu ovăz.

La prânz poți alege o salată de legume cu verdețuri și iaurt natural sau câteva cubulețe de brânză fără sare. Poți alege 200 de grame de brânză de vaci dacă nu suporți salata verde sau anumite legume alături de un ou fiert.

La cină poți opta pentru o cană de lapte degresat sau poți prepara diferite rețete pe bază de lapte.

La fel de interesant: În ce constă dieta săracului?

Nu ne putem imagina viața fără apă, iar în dietă este de nelipsit. În fiecare zi, este recomandat să consumăm cel puțin doi litri de apă, în funcție de greutatea corporală. Apa este substanța absolut indispensabilă vieții, însă de foarte multe ori consumul ei este neglijat în curele de slăbire

Specialiștii au ajuns la concluzia că este de nevoie de de 40 de mililitri de apă per kilogram corp pentru a menține nivelul optim de hidratate. Astfel, o persoană care are 50 de kilograme trebuie să consume 2 litri de apă și să crească și cantitatea în funcție de numărul de kilograme.

Multe persoane spun că nu țin dietă pentru că este mult prea scumpă. Însă, nu ai nevoie de foarte mulți bani ca să slăbești. Nici de foarte mult timp. În schimb, ai nevoie de puțină voință și de un lucru la îndemâna tuturor: apa.

Dieta cu apă promite să te scape de 12 kilograme în numai o lună. Sună bine, nu e așa? Ei bine, ca să dea rezultate încă din prima zi, trebuie să ții cont de câteva sfaturi.

În primul rând, în fiecare dimineață, bea un pahar mare de apă călduță, în care ai stors o jumătate de lămâie. Cu ajutorul combinației, îți cureți organismul de toxine și ai o digestie bună.

Dimineaţa, înainte de masă, bea 2 căni de apă. La prânz, bea 1 litru de apă, cu înghiţituri mici, timp de 30 de minute. Seara, înainte de cină, bea 2 căni de apă între orele 17-18. Între mese bea din nou apă, cu înghiţituri mici. În total, ar trebui să ajungi la 2,5-3 litri de apă băuţi zilnic.

De asemenea, cei care au ținut deja această dietă le recomandă celor care vor să o țină să bea apă la fiecare 30 de minute.

Evită cu desăvârșire alcoolul și sucurile acidulate sau neacidulate. Tot în această dietă, trebuie să eviți și consumul de cafea. Consumă în locul cafelei ceai negru, ceai verde și apă plată necarbogazoasă ori limonadă fără zahăr sau miere, dar nu mai mult de 200 de ml la două zile.

Înainte de fiecare masă, consumă un pahar de 200 de ml de apă rece. Aceasta îți va accelera metabolismul și vei mânca mult mai puțin. Apetitul scade considerabil, iar hidratarea constantă împiedică organismul să reţină lichide.

Cât despre mâncare, nu combina carbohidrați cu carne și, pe lângă carnea la grătar sau la cuptor consumă legume.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply