15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

De ce fierb tot mai mulți oameni banane. Drumurile tale la farmacie vor fi mai rare dacă știi asta

0 Comments

Tot mai mulți oameni descoperă beneficiile uluitoare ale bananelor, mai ales dacă acestea sunt fierte.

Creierul are nevoie de mai multă odihnă pe timpul iernii față de perioada caldă a anului, conform cercetătorilor indieni și englezi.

Abilitățile de concentrare pot scădea, iar scurtarea zilei ne face mai obosiți decât în mod normal.

Toate acestea duc la scăderea calității vieții, notează healthyandnaturallife.com. O soluție pentru a ne energiza și pentru a ne ajuta creierul să se concentreze mai mult în timpul zilei este să consumăm banane mai des.

Ceaiul din coji de banane va fi ideal pentru oboseala cronică. Ai nevoie de cojile de la două banane. Pune cojile în apă, la fiert. Lasă la foc 10 minute iar apoi strecoară ceaiul și adaugă scorțișoară. Bea acest ceai cu o oră înainte de somn, seara.

Mai mult: Ce temperatură ideală trebuie să ai în cameră pentru a te odihni cum trebuie

Înainte de a merge la somn, nu uita să aerisești bine camera. O cameră bine aerisită te va ajuta să dormi mult mai bine și să nu te trezești în timpul nopții. De asemenea, nu se recomandă ca să ai camera foarte încălzită. Nu uita și să verifici gazele și apa înainte de somn.

Studiile au arătat că temperatură ideală în dormitor este de 18 grade Celsius. Dacă în încăpere este prea cald, 24 de grade Celsius, spre exemplu, creierul nu va trimite comanda corectă către corp.

În cazul în care este prea frig, 12 grade Celsius, organismul va lupta să-și mențină temperatura, fapt ce va ține somnul la distanță. Specialiștii chiar recomandă să lași un geam deschis la cameră pentru aerisire, chiar și iarnă.

CITEȘTE ȘI: Ce nu e bine să mănânci înainte de o noapte de amor. Uite cât de rău este!

Ingredientul din bucătărie care te scapă rapid de 5 kilograme! Slăbești văzând cu ochii

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply