15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

De ce e bine să pui o sticlă cu apă pe telefonul mobil

0 Comments

Te-ai gândit vreodată că sticla sau paharul cu apă și telefonul mobil îți pot salva vieți? O tânără din Statele Unite a încercat un truc pe care tot mai multe persoane l-au pus în practică și a funcționat.

Trucul care salvează vieți

Site-ul brightside.me oferă zi de zi o serie de trucuri menite să ne îmbunătățească viața. Despre cel de față se poate spune că este unul ingenios, la care nu s-ar fi gândit nimeni, care poate salva vieți.

Cei mai mulți dintre noi riscăm să ne îmbolnăvim din cauza lipsei hidratării. Mesajul pe care îl vedem zi de zi în spoturile publicitare, conform căruia trebuie să bem minimum 2 litri de lichide (apă) pe zi nu este dat degeaba. Înlocuirea apei cu alte lichide poate deshidrata și mai tare organismul și, se știe, fără apă nu rezistă niciun organ, iar corpul poate ceda treptat îmbolnăvindu-se.

De fiecare dată cânt îți verifici mesajele pe Facebook sau vrei să iei telefonul în mână e bine să ai un pahar cu apă sau o sticlă pe telefon. Așa îți vei aminti că trebuie să te hidratezi din când în când.

Hidratarea înseamnă oxigenare în primul rând, iar primul organ care resimte lipsa oxigenului este creierul. Cu toții știm că dacă acesta cedează, tot corpul are de suferit.

CITEȘTE ȘI: Mirii au întrerupt nunta, chiar când invitații se distrau mai tare. Ce au făcut în secunda următoare, toți au fost luați prin surprindere

Tatăl ei a dispărut în 1977. Într-o zi a intrat pe Google și a scris o propoziție…

Analizele de sânge, pe înțelesul tău. Ce înseamnă termenii de pe foaia medicală primită după recoltarea de sânge

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply