15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Dacă ai acest semn pe lobul urechii e recomandat să mergi la medic

0 Comments

Un semn pe lobul urechii poate dezvălui o serie de probleme de sănătate. Multe persoane ignoră anumite semne banale de pe corp, însă acestea, observate la timp, le poate salva viața.

Un semn pe lobul urechii indică multe

Oamenii de știință din Israel susțin că au descoperit un semn care poate depista predispoziția către un accident vascular cerebral. În urma unui studiu efectuat pe 250 de pacienți s-a descoperit că trei sferturi dintre aceștia riscau să facă accident vascular cerebral din cauza unui șanț apărut pe lobul urechii.

Îngroșarea arterelor duce la o proastă irigare cu sânge a lobilor urechilor, motiv pentru care aceștia își pierd elasticitatea, spun medicii din Tel Aviv.

Se crede că îngroșarea arterelor ar duce la o mai proastă irigare cu sânge a lobilor urechilor, care își pierd elasticitatea.

Lobul urechii a reprezentat dintotdeauna un subiect de interes pentru cercetători. În anul 1973, dr. Sanders T. Frank a publicat un studiu în care spunea că o cută diagonală a lobului urechii (semnul lui Frank) este principalul semn al unei boli coronariene.

Mai târziu, în anul 1989, un alt studiu publicat de cercetătorii americani a dezvăluit că pliurile lobilor urechii precum și părul crescut pe lobi anunță boli cardiovasculare. ”A fost observată o diferență semnificativă între pacienții care aveau boli cardiovasculare și cei care nu aveau”, susțin oamenii de știință din Statele Unite ale Americii.

CITEȘTE ȘI: Rețetă naturistă de la dr. Virginia Faur. Cum se prepară antibioticul săracului

Această băutură topește grăsimea încet și sigur dacă e consumată seara înainte de culcare

În fiecare zi, acest bărbat ducea un buchet de flori într-un parc. Când au aflat oamenii de ce face acest lucru nu și-au mai putut stăpâni lacrimile

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply