15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum va naște Meghan Markle. Va fi o premieră în istoria Casei Regale!

0 Comments

Apar tot mai multe informații despre sarcina lui Meghan Markle, iar jurnaliștii britanici au aflat și cum intenționează aceasta să aducă pe lume primul ei copil.

Ducesa de Sussex a spus în repetate rânduri că își dorește să nască natural, așadar va apela cel mai probabil, conform presei britanice, la nașterea prin hipnoză.

Termenul hypnobirthing apare tot mai des în articolele despre sarcina soției Prințului Harry, iar informația nu a fost dezmințită deocamdată de Casa Regală.

Ce înseamnă nașterea prin hipnoză? Ei bine este vorba despre o tehnică minte-trup. Viitoarea mamă întră într-o stare de relaxare totală. Aici intervine contrastul cu nașterea obișnuită.

La nașterea obișnuită, procesul este unul indus și se folosesc de obicei medicamente și injecții la solicitarea gravidei. Multe celebrități au apelat la nașterea prin hipnoză printre care Jessica Alba și Tiffani Thiessen.

Bebelușul ar urma să vină pe lume în primăvara anului viitor, conform presei britanice. Meghan le-a mărturisit acest lucru la nunta prințesei Eugenie care a avut loc săptămâna trecută, eclipsând practic evenimentul finalului de săptămână cu anunțul său.

Deocamdată nu se știe dacă va fi fetiță sau băiat, notează Daily Mail.

Meghan și Harry, gânduri de mutare după ce ducesa va naște

O sursă din partea Palatului Kensington a declarat pentru presa din Regat că Harry și nevasta lui vor să se mute imediat după ce aceasta va naște.

Cei doi ar urma să se mute la reședința din Costwolds, conform unui tabloid american, citat și de presa britanocă. „Nimeni nu îi poate deranja acolo. Sunt nerăbdători să își crească copiii la țară”, a precizat sursa, potrivit Us Weekly.

CITEȘTE ȘI: Dieta lui Meghan Markle! Te ajută să trăiești cu 3.6 ani mai mult și să dai jos TOATE kilogramele în plus

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply