15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum trebuie să respiri pentru a ușura pierderea în greutate. E eficient orice dietă ai ține!

0 Comments

Dietele însoțite de exerciții fizice dau mai mult randament. Așadar, dacă vrei să slăbești frumos și sănătos este indicat ca pe lângă o alimentație adecvată să faci și puțină mișcare.

Marea problemă a multor persoane este menținerea respirației în timpul exercițiilor. Multe persoane obosesc pentru că nu știu cum să respire sau nu știu care sunt exercițiile care le avantajează.

Conform unui studiu publicat de National Institute of Health din Statele Unite ale Americii, cu ajutorul respirației poți arde mai multe calorii și îți poți tonifia abdomenul.

Iată câteva tipuri de respirație care te ajută să dai jos grăsimea:

1. Stai jos, în poziție turcească. Ține-ți spatele drept și apleacă-te ușor. Trage aer în piept și menține tensiunea în abdomen timp de 5 secunde. Lasă apoi aerul să iasă până reduci tensiunea musculară. Repetă de 10 ori.

2. Stai în picioare cu picioarele ușor separate și cu mâinile ținute pe piept. Respiră profund și menține tensiunea în abdomen, apoi lasă ușor aerul să iasă. Trebuie să faci asta timp de 10 secunde a câte 10 repetări.

3. Stai pe spate cu mâinile pe lângă trup. Urmează același tip de respirație cu apăsare pe abdomen, iar apoi ridică ușor genunchii. De 10 ori.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply