15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum arată soțul celebrei actrițe Edith Gonzalez, cel care i-a fost aproape în lupta pentru viață

0 Comments

Edith Gonzalez s-a confruntat cu una dintre afecțiunile care face sute de mii de victime în fiecare zi. Fosta protagonistă a telenovelelor „Inimă sălbatică” și „Salome” a avut un sprijin important în persoana lui Lorenzo Lazo, soțul ei.

Cei doi s-au cunoscut în 2004 și au înceout să aibă o relație la sfârșitul lui 2009 abia. S-au căsătorit pe 24 septembrie 2010 și formează unul din cele mai sudate cupluri din showbiz-ul mexican.

Cei doi nu au niciun copil împreună, însă micuța Constanza, fiica actriței dintr-o relație anterioară îl vede pe acesta ca pe tatăl ei. Pe rețelele de socializare, Edith postează des videoclipuri și fotografii cu familia ei de care este tare mândră.

Edith Gonzalez a luptat cu boala și a trecut prin chimioterapie

„Slavă Domnului, simțeam că în corpul meu lucrurile s-au schimbat în timpul filmărilor la ultima telenovelă. Credeam că m-a afectat centura de siguranță în timp ce eram în mașină, dar adevărul este că tumora s-a mutat și eram depistată cu cancer ovarian.

Am avut cancer de gradul IV. A fost a 4-a fază. Am avut conștiința că trebuie să accept situația mea cu iubire. Tatăl meu a plecat din cauza cancerului. Mi-am asumat boala și am combătut-o cu multă iubire (…).

Nu m-am speriat când mi s-a spus că am cancer. Ceea ce a făcut tatăl meu am zis că voi face eu. Nu m-am simțit o victimă. Mi-am pus întrebarea: Și acum ce facem?

E adevărat că am și plâns, dar din cauza tratamentelor agresive, mai ales în faza chimioterapiei. Asta cu căzutul părului nu m-a speriat. Faptul că mi-a picat părul mi s-a părut amuzant. Mi-am luat peruci, mi-am tatuat capul. Trebuie să ne iubim așa cum suntem.

Am făcut un video cu fiica mea înainte să intru în sala chirurgului. Am zis: Care e ultima imagine pe care vreau să o vadă lumea cu mine? În acel video cântam și dansam ca și cum eram pe plajă. Asta m-a ajutat.

Patul mi s-a părut ciudat în timp ce eram spitalizată. Ba îmi era cald, ba îmi era rece. Medicul mi-a zis că nu e nimic în neregulă ci am avut menopauză prematură.

Acceptați realitatea. Dați voie iubirii să intre în viața. Permiteți-vă să râdeți. Lumea nu se termină cu cancerul, chiar dacă se termină. Până la ultima suflare trebuie să trăiți cu intensitate.

Aveți răbdare! Dacă un copil poate lupta cu cancerul și oamenii mari pot (…).

Cancerul ovarian este silențios. El nu se manifestă decât în etape avansate. Pentru depistarea lui trebuie să faci analize de sânge.

Trebuie să vă faceți toate analizele. Trebuie să aveți grijă ce mâncați, cât dormiți, cât sport faceți, dar pentru asta aveți nevoie de opinia medicului. Nu faceți lucrurile după capul vostru, fără recomandările doctorului”, a declarat Edith la Telemundo.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply