15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum afli că te înșală fără să îl urmărești pe rețelele de socializare

0 Comments

Există o serie de semne care dau de gol un om infidel, mai ales dacă vorbim despre bărbați. Odată cu avalanșa rețelelor de socializare și a impactului acestora asupra noastră, femeilor le e mai ușor să își urmărească partenerii.

Se uită cărei fete le dă like-uri, inimioare sau cui îi comentează pe Facebook, Instagram sau Twitter. Există totuși variante mult mai simple prin care poți afla că te înșală, fără să cauți nod în papură la postările de pe rețelele online.

Semne că te înșală

1. ÎNTÂRZIE APROAPE ZI DE ZI. Motivul este clasic și tipic: Am stat peste program la muncă, am ieșit cu prietenii și m-au reținut, am avut pană la mașină, am fost la ai mei etc. Cea mai tare scuză este: am fost la o zi de naștere.

2. ESTE DISTANT. Nu e nevoie să îți urmărești partenerul de viață pentru a observa că s-a răcit față de tine. Dacă înainte comunicați des și aveați o relație echilibrată, acum observi că nu mai are aceeași deschidere? Este clară treaba.

3. ÎȚI RESPINGE TOT MAI DES APELURILE TELEFONICE. Un om poate fi ocupat chiar și 24 din 24, dar un om căruia îi pasă de partenera lui își face timp 2 minute măcar pentru a-i da „Bună ziua”.

4. NU MAI FACEȚI DRAGOSTE. Atunci când se pierde interesul pentru contactul fizic este clar că nu mai este atras de tine. Principala scuză a majorității bărbaților este oboseala după o zi de muncă istovitoare, chiar și în zilele în care este liber.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply