15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum a slăbit Angela Rusu 22 de kilograme: „Dimineața mănânc iaurt cu…”

0 Comments

După ce a aflat că are probleme de sănătate, Angela Rusu a decis să facă niște schimbări drastice în viața sa. Artista a primit o dietă personalizată, după ce i s-au făcut mai multe analize în Germania.

Aceasta a slăbit nu mai puțin de 22 de kilograme, iar acum se bucură de o nouă siluetă și este mai fericită ca niciodată. Artista de muzică populară a dezvăluit ce a făcut pas cu pas pentru a ajunge la greutatea dorită.

Citește și: Dieta uimitoare cu care scapi de 12 kilograme în numai 7 zile! Toată lumea o poate ține

Iată ce a consumat Angela Rusu în fiecare zi, după ce a plecat de la 92 de kilograme.

„Eu voiam să îmi tai stomacul. Credeam că doar asta mă va salva. Am avut o surpriză cand am vazut câte kilograme am când m-am întors din vacanță. Soțul nu mi-a spus nimic niciodată, probabil nu voia să mă jignească, să nu mă demoralizeze.

Mă durea coloana foarte tare, nu ma mai incapeau costumele. Am vorbit cu un medic si mi-a spus sa ma duc la el abia dupa ce slabesc. Si acum nu ma mai doare coloana. Am avut 92 de kilograme. Când am început dieta aveam 92. Am mers la nutriţionist, mi-am făcut programul. Mi-e ciudă pentru că am pierdut ani de zile aşa… m-am complăcut în situaţie. Fără ambiţie… Mă durea coloana noaptea, în pat.

Toată lumea se gândeşte la operaţie pentru că este foarte comod, dar nu-şi dau seama ce urmează. Roşii nu am voie să mănânc decât de două ori pe săptămână, carne de porc nu am voie deloc, prăjeli deloc. Dintre legume am voie doar pe toate cele care sunt verzi. Am voie două ouă pe săptămână, niciodată dimineaţa. Am trei mese pe zi, fără gustări între. Am voie fructe. Dimineaţa mănânc iaurt cu fructele care îmi sunt permise”, a povestit Angela Rusu.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply