15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme și a scăpat și de celulită: „Trei luni nu am mâncat deloc…”

0 Comments

Andreea Mantea este una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune din România. Vedeta de la Kanal D care va prezenta reality-show-ul matrimonial „Puterea dragostei” (un fel de remake al show-ului „Noră pentru mama”, doar că fără soacre) a dezvăluit secretul siluetei sale.

„În momentul de față chiar nu țin dietă. Mi-aș dori, dar nu pot. Dar recunosc că de ceva timp încerc să mănânc sănătos. A fost o perioadă foarte lungă din ianuarie până în luna iunie, în care am fost foarte strictă cu ce am mâncat.

Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată. Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați.

Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ală brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea. Îmi dispăruse și celulita.

Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Nu foloseam nici îndulcitori. Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor. Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr.

După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos. Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok.

Mi-au spus mai multe persoane de o dietă în care trebuie să mănânci doar proteină și te ajută foarte repede să slăbești, într-un timp scurt. Dar nu mănânci nimic altceva. Nu poți să înșeli cu un castravete sau o felie de castravete sau o roșie. Nu ai voie nimic, numai proteine. Faci asta și îți nenorocești ficatul și ești leșinată.

Și atunci încerc să mănânc sănătos: o bucățică de cărniță la grătar, cu o sălățică, în salată hai să nu mai punem mult ulei, trebuie să ai grijă câte semințe pui și așa mai departe. Dar nu pot, nu sunt genul. Într-o săptămână, pot să zic că mănânc trei zile sănătos, celelalte patru… nu”, a declarat Mantea pentru revista Avantaje.

CITEȘTE ȘI: Dieta Mirelei de la „Insula iubirii”! Cum a slăbit 18 kilograme în numai 3 luni: „Este rapidă și sănătoasă…”

Cum a slăbit Mirela Retegan de la Gașca Zurli 12 kilograme. Te-ai gândit la asta?

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply