15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cu ce trebuie să ungi pantofii ca să nu intre apa în ei. Atenție la aceste sfaturi mai ales acum că vin ploile!

0 Comments

Una dintre cele mai mari neplăceri pe parcursul unui anotimp ploios este legată de hainele și pantofii noștri. Nimănui nu îi place ca apa să pătrundă în pantofi și să ne ude picioarele atunci când plouă, dar pentru a evita acest lucru există câteva trucuri.

Dacă nu te încântă ideea de a purta cizme de cauciuc, aceste soluții sunt pentru tine.

Cum faci ca apa să nu pătrundă în pantofi:

1. Folosește uleiul de ricin mai ales pentru încălțămintea din piele întoarsă. Acestea se vor umple prima dată de apă, din nefericire dacă nu luăm măsuri dinainte.

Înainte de a aplica spray-ul pentru pantofi sau uleiul de ricin, curăță bine încălțămintea astfel încât să nu existe urme de praf pe ea.

2. Freacă pantofii cu ceară de albine. Ceara de albine, dar și untura de pește, sunt de asemenea eficiente în a proteja pantofii de apă în timpul ploii.

În cazul tenișilor, spală-i cu apă fierbinte până se umezesc iar apoi amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu și o lingură de detergent pudră cu puțină apă până obții o pastă.

Șterge pantofii după ce ai aplicat această pastă cu o cârpă uscată apoi aplică un spray pentru impermeabilitate. De asemenea, ceara de albine este eficientă în curățarea pantofilor. Folosește uscătorul de păr pentru a-i usca.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply