15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cresc salariile! Unde se fac angajări cu salariu de 1.000 de euro fără studii superioare

0 Comments

Două vești bune vin pentru români pentru perioada următoare. Așa cum a anunțat ministrul de Finanțe acum câteva ore, salariul minim va crește, iar acum tot ce le rămâne guvernanților este să stabilească din timp calendarul creșterilor.

Salariul minim va crește. Situație inedită la Timișoara

Se pare că salariile românilor (vorbim despre salariul minim) vor crește de la 1 noiembrie 2018 și nu de la 1 ianuarie 2019 cum era prefigurată creșterea.

„Analizăm care este data optimă și vom lua o decizie. Este posibil ca hotărârea de Guvern să apară săptămâna viitoare”, a precizat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

Ministrul a refuzat să spună cu exactitate data de la care va crește salariul minim pe economie, dar surse guvernamentale și presa scrie că asta s-ar putea întâmpla chiar în această iarnă, înainte de anul 2019.

Pe de altă parte, tot legate de locurile de muncă și de salarii mari, timișorenii primesc o veste neașteptată: se fac angajări într-un domeniu unde nu e nevoie de studii superioare, iar suma lunară e de 1.000 de euro.

Compania de transport public din Timișoara face angajări iar salariile sunt destul de atractive în această regiune a țării.

„În acest moment noi avem angajaţi la secţia tramvaie 90 de vatmani, la secţia autobuze 100 de şoferi, iar şi la secţia troleibuze 70”, afirmă Nicolae Bitea – director general Societate de Transport Public Timişoara.

„Un şofer şi un vatman care doresc să facă ore suplimentare şi care muncesc efectiv şi sâmbăta şi duminica, bineînţeles conform legislaţiei în vigoare fără nicio problemă pot ajunge la un salariu net de 4.500 de lei”, afirmă Nicolae Bitea, director general Societate de Transport Public Timişoara.

CITESTE SI: Anunțul făcut de Lia Olguța Vasilescu la Digi 24, despre pensii. Ce se întâmplă cu milioane de români

Vârsta de pensionare, schimbată oficial. Sunt 6 ani diferență – Care sunt românii afectați

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply