15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cine este soțul Mirelei Oprișor, „Aspirina”, din „Las Fierbinți”. Toată lumea a auzit de el, dar nimeni nu știa că cei doi sunt CĂSĂTORIȚI

0 Comments

Aspirina din „Las Fierbinți” este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialele românești. După mai mulți ani în care a ieșit din serialul care a făcut-o celebră în România, dar și peste hotare, Mirela Oprișor a revenit în proiectul de televiziune.

Puțină lume știe, însă, cine este soțul îndrăgitei actriței. Ei bine, este vorba chiar despre scenaristul serialului „Las Fierbinți”, Mimi Brănescu. În vârstă de 44 de ani, Mimi Brănescu este dramaturg și actor și este cel care îi scrie replicile „Aspirinei”.

Citește și: O mai știi pe Jade din Clona? Cum arată astăzi actrița Giovanna Antonelli

Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ana. Despre Mirela Oprișor se știe faptul că a fost iubita din facultate a lui Mimi Brănescu, apoi drumurile lor s-au despărțit. După opt ani, cei doi s-au regăsit și au continuat povestea de dragoste.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu nu sunt doar soț și soție, ci și colegi de muncă și au reușit să îmbine cu succes viața personală cu viața profesională, astfel încât nu se văd trăind altfel:

Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine. (…)

Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie.

Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva. De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!” – a declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply