15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cele 4 zodii care fac bani din piatră seacă luna asta

0 Comments

4 zodii au talentul de a face bani din piatră seacă, iar luna asta e bine să profite de oportunitățile incredibile cu care se vor întâlni.

Cele 4 zodii care fac bani cât ai pocni din degete luna asta

PEȘTI – Nativul Pești are suficientă imaginație și știe în ce să investească astfel încât să nu iasă pe minus.

Este un afacerist desăvârșit, știe cum să își calculeze bugetul astfel încât să aibă bani și de distracție și tocmai de aceea poate sta liniștit.

Luna asta vor veni bani din toate părțile, asta pentru că și-au dat tot interesul și au depus eforturi uriașe să îi obțină.

TAUR – Nativul Taur a încheiat anul 2017 pe minus (cheltuielile cu sărbătorile i-au venit de hac), însă iată că abia în octombrie 2018 se redresează.

Taurul va avea ocazia să demonstreze că nu stă degeaba, că nu muncește pe nasturi și că este în stare să adune mici averi într-un timp relativ scurt.

VĂRSĂTOR – Nici Vărsătorul nu se poate plânge de situația sa financiară în această lună. În cazul lui, banii vor proveni sub diferite forme: ba din cadouri, premii câștigate, bunuri recuperate, bonuri de masă etc.

Vărsătorul are o lună favorabilă din punct de vedere financiar. Totul se schimbă în bine mai ales începând cu data de 12 octombrie, adică de săptămâna viitoare.

LEU – Acest nativ de foc nu poate concepe ce înseamnă să aibă o viață modestă. Luna aceasta are parte numai de bucurii.

Călătorește mult pe bani puțini și primește bonusuri pentru treburi realizate în anii anteriori. S-a tot plâns în 2017 că nu îi este apreciată munca, însă iată că din acest an lucrurile se schimbă. Roata se întoarce!

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply