15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cele 3 senzații ciudate pe care le au tot mai mulți oameni

0 Comments

Traim intr-o lume in continua schimbare. Ne incearca senzatii ciudate in fiecare zi, insa in ultimii ani, tot mai multi oameni de pe planeta se simt straini si realizeaza ca oricat de multe lucruri ar invata despre lume nu stiu nimic.

„Simptomele” inexplicabile (?)

Oameni de toate varstele, din toate categoriile sociale au parte de cateva senzatii ciudate in ultimii ani. Este vorba despre niste simptome care nu au legatura cu starea fizica, ci cu cea sufleteasca.

Cele 8 senzatii stranii. Tu cu care te-ai intalnit?

1. Nevoia de a dormi cat mai mult in timpul zilei. Pe vremea bunicilor nostri, oamenii munceau toata ziua fara sa oboseasca la fel cum o facem noi, oamenii actualizati cu tehnologia. Cu toate ca dezvoltarea tehnologica ar trebuie sa ne ajute, sa ne faciliteze anumite activitati, se intampla contrariul. De ce sunt oamenii tot mai obositi?

2. Pofta crescuta de dulce. Multi oameni se plang ca nu mai au pofta de mancare, iar cei mai multi dintre tineri nu au idee ce gust are supa de pui sau tocanita de legume facute candva de bunicii nostri. Nevoia stridenta de a consuma zahar poate fi explicata plin lipsa energiei in timpul zilei.

3. Auzim sunete ciudate. Multe persoane se plang ca aud sunete ciudate fie in miezul noptii, fie ziua, cand se concentreaza foarte atent asupra unui lucru. In ultimii ani au aparut videoclipuri si materiale audio pe Internet cu sunetele suprinse de oameni din toata lumea: unele se aud venind din pamant, altele parca vin din cer.

4. Mirosul s-a intensificat. Simtul mirosului a devenit foarte puternic, incat multa lume sustine ca poate mirosi lucruri fine de la distante mari.

5. Senzatie ca traim intr-un Matrix. Tot mai multe persoane, in special tinerii, cred ca traim intr-un film, ca tot ce se intampla in lume este o iluzie, un joc pe calculator.

O lume depresiva

6. Tot mai multe conflicte interioare. Oamenii au ajuns sa fie tot mai nemultumiti de ei insisi. Cazurile de depresie au crescut foarte mult in ultimii ani, iar cifrele prevazute pentru anul 2030 sunt alarmante. Depresia va fi afectiunea numarul 1 de pe planeta, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii.

7. Senzatii ciudate ale corpului. Multi dintre noi avem frisoane, facem febra sau ne dor anumite parti ale corpului fara ca aceste simptome sa fie musai insotite de vreo boala. Multi oameni racesc fara sa raceasca, de fapt.

8. Senzatia ca suntem urmariti. Tot mai multi oameni cred ca sunt urmariti non-stop, ca cineva stie mereu ceea ce facem. Oare de ce?

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply