15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cel mai emoționant cântec pentru bunica! Să le apreciem și să le iubim toată viața pe bunicile noastre – VIDEO

0 Comments

O vorbă din bătrâni spune așa: „Cine nu are bătrâni, să-și cumpere!”. Bătrânii noștri sunt dovada vie că fără ei nu am fi ajuns pe lume, iar fără sprijinul lor și învățămintele pe care ni le-a lăsat moștenire nu am fi construit nimic.

Andreea Haisan interpretează una dintre cele mai emoționante melodii adresate bunicilor noastre, intitulată „Cântec pentru bunica”. Videoclipul acestei melodii a apărut pe Youtube în anul 2016 și are peste 282,000 de vizualizări până la această oră.

”Cântec pentru bunica”este creația recentă a Andreei Haisan, dedicată celei care a crescut-o în primii ani de viață și de la care a învățat primele cântece populare, un om remarcabil, cu suflet bun și curat , un om adevărat din inima muntelui bucovinean.

Bunica Andreei Haisan este o eroină asemeni multor bunici din România care au grijă de nepoții lor când părinții sunt plecați la muncă.”Cântec pentru bunica” este melodia în care mulți dintre noi ne regăsim, este melodia prin care retrăim anii copilăriei, notează radioconstanta.ro.

Îți lăsăm mai jos videoclipul care a atins sufletele tuturor românilor.

Dacă nu se deschide videoclipul, apasă aici

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply