15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Ce se întâmplă dacă ții o coajă de banană pe frunte

0 Comments

Migrena este una din cea mai răspândită afecțiune din România, iar împotriva durerilor severe de cap s-au căutat dintotdeauna soluții. Una dintre ele este pe cât de bizară, pe atât de eficientă.

Ce se întâmplă dacă ții o coajă de banană pe frunte

Sunt situații în care medicamentele au efecte adverse în loc să amelioreze durerile de cap. În astfel de situații, natura ne vine în ajutor. Persoanele care sunt intolerante la anumite produse farmaceutice pot apela, de pildă, la banala coajă de banană.

Prin simpla ținere pe frunte a cojii de banană poți ameliora simțitor durerea de cap. Nu trebuie decât să pui pe frunte coaja de banană cu partea ei interioară și să o ții așa vreme de 5 minute.

O altă soluție împotriva migrenelor este consumul de ceai de ghimbir. Un studiu din 2014 dezvăluie că ghimbirul are efecte analgezice similare medicamentelor administrate împotriva migrenelor, fără reacții adverse. E de menționat că gravidele și copiii nu au voie să consume acest tip de ceai.

Și compresele cu gheață și cartofi reci, cruzi, pot ajuta la alinarea migrenelor. Potasiul absorbit prin piele ajută la calmarea durerilor groaznice de cap, spun specialiștii de la institutul spaniol Mayo Clinic.

Există o serie de cauze care duc la apariția migrenelor. Lipsa activităților fizice, alimentația nesănătoasă și stresul contribuie din plin la îmbolnăvirea treptată a organismului. De asemenea, lipsa hidratării și înlocuirea apei cu alte lichide pentru a scăpa de sete poate duce la migrene, susțin numeroși medici.

CITEȘTE ȘI: Cea mai bună rețetă de murături țărănești asortate. Rezistă întreaga iarnă

Cea mai bună rețetă de vinete pentru iarnă. Sunt mult mai gustoase decât cele congelate

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply