15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației

0 Comments

Unii preoți susțin că este mare păcat ca femeile să intre în biserică atunci când se află în acea perioadă a lunii. Nu și părintele Constantin Necula.

Ce se întâmplă cu femeile care intră în biserică în perioada menstruației?

Preotul de la Sibiu care a căpătat notorietate pe rețelele de socializare a fost întrebat dacă femeile au voie să intre în biserică atunci când sunt la menstruație. Răspunsul dat de duhovnic este surprinzător.

„Nu avem ce să discutăm aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce perioadă a lunii sunteți.

De obicei știți singure și respectați această frumusețe a întâlnirii cu curățenia. Vă întreb și eu așa, că-s mai prost, mai tâmpițoi de felul meu, dacă mireasa e în acea perioadă, nu o cununăm? Îi spunem, te duci acasă, mai stai cinci zile și ne întoarcem marți…?”, a explicat Constantin Necula.

Preotul Necula face des câte o întâlnire cu studenții de la Teologie și presa pentru a aduce în discuție teme ale societății actuale, cu toate tarele ei, văzute și explicate din punct de vedere creștinesc.

CITEȘTE ȘI: Cele 3 lucruri pe care să nu i le spui niciodată unei femei aflate la menstruație

Părintele Constantin Necula de la Sibiu a vorbit despre maghiarii din România și problema căsătoriilor gay: „Abia aștept să văd”

Ce se întâmplă dacă bei o singură cafea în timpul menstruației

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply