15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Ce recomandă medicii să mănânci pentru a scăpa de mâncărimile cauzate de alergiile sezoniere

0 Comments

Cele mai multe persoane se confruntă cu alergii severe mai ales primăvara și toamna. Întrucât temperaturile încă se mențin destul de caldă pentru această perioadă a anului, îți spunem că poți face față simptomelor alergiei consumând alimente hipoalergenice.

Alimentele hipoalergenice sunt ideale pentru a evita iritațiile și alergiile la nivelul corpului, notează salud180.com.

Alergiile sunt mult mai comune decât am crede. Conform cercetătorilor mexicani care lucrează pentru Clinica Mayo, doar în statul mexican incidența alergiilor este de 40%, cei mai mulți dintre cei care suferă alergii fiind copii.

O alergie, indiferent că este alimentară sau provocată de alți factori, arată o reacție a sistemului imunitar și poate prezenta care sunt carențele acestuia.

Pe lista alimentelor hipoalergenice se numără ceaiul verde, ceaiul de merișoare, ceaiurile din ierburi sau laptele de migdale organic.

Din categoria leguminoaselor, alimentele care combat simptomele alergiilor sunt avocado, broccoli, măslinele și ciupercile. Din lista fruntelor enumerăm pepenele verde, pepenele galben, citricele, căpșunile și bananele.

Orezul integral, lintea, fasolea neagră, carnea de curcan, peștele și pieptul de pui completează lista alimentelor pe care o persoană cu alergii le poate consuma.

Singura condiție este să nu ai alergie la vreunul din alimentele enumerate mai sus.

Acest articol este scris cu scop informativ și nu înlocuiește vizita la medic. Dacă simptomele alergiei tale persistă, nu te baza doar pe consumul alimentelor cu proprietăți benefice pentru sănătate din acest articol. Du-te la doctor pentru a afla care este tratamentul corespunzător tipului de alergie depistat.

CITEȘTE ȘI: Cea mai bună rețetă de vinete pentru iarnă. Sunt mult mai gustoase decât cele congelate

Cum slăbești cu coji de portocală. Se duc 5 kg în 7 zile!

De ce problemă a scăpat Lidia Fecioru consumând ceai din coajă de ceapă. Îți spune și cum se prepară

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply