15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Ce medicamente se iau înainte și după masă. Regulile de care trebuie să ții cont pentru a te face bine mai repede

0 Comments

Fiecare persoană ia măcar o dată în viață niște pastile, la recomandarea unui specialist ori a unui farmacist. Este foarte important, însă, să se știe care medicamente trebuie luate pe stomacul gol și care trebuie luate cu anumite alimente.

Multe persoane fac aceste greșeli și se trezesc că dezvoltă alte probleme de sănătate.

Există unele medicamente care nu trebuie consumate fără să mănânci mai întâi. Acestea sunt medicamentele antipiretice împotriva răcelii, precum și a durerilor sau cele antiacide. Dacă ești răcit ori ai dureri de cap sau dureri musculare, atunci ar trebui să mănânci ceva înainte și abia apoi să iei medicamentele. Astfel, senzația de greață și durerile de cap vor fi evitate.

Citește și: Analizele de sânge, pe înțelesul tău. Ce înseamnă termenii de pe foaia medicală primită după recoltarea de sânge

Un alt motiv pentru care trebuie să ții cont să iei aceste medicamente doar după ce ai mâncat ceva este faptul că nu vor fi absorbite corect de organism și nu vor avea aceleași efecte ca atunci când sunt luate după masă.

De altfel, și pilulele contraceptive și unele pilule împotriva diabetului de tip 2 trebuie să fie luate numai după masă.

Specialiștii recomandă ca aceaste medicamente să fie luate după mese bogate în fibre și astfel greața și probleme ale tranzitului intestinal vor fi evitate.

Medicamentele puternice împotriva durerii și recomandate doar cu prescripție medicală trebuie să fie luate exact în cantitățile recomandate și după masă.

Cum se iau medicamentele împotriva cancerului

Persoanelelor care au artrită sau scleroză multiplă li se recomandă anumite medicamente împotriva acestor afecțiuni. Ei bine, specialiștii recomandă ca medicamentele să fie luate cu lapte pentru a evita ulcerul. Dacă nu îți place laptele, atunci poți să îl iei cu suc de fructe.

În schimb, pilulele împotriva unor tumori maligne trebuie să fie administrate cu alimente bogate în grăsimi. Cercetătorii au ajuns la concluzia că absorbția acestor pilule va crește cu 325%. Specialistul va ști cel mai bine.

Medicamentele care sunt cel mai bine absorbite pe stomacul gol sunt: ​​cele pentru tratarea pierderii osoase precum și medicamentele pentru înlocuirea glandei tiroide.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply