15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme! Cum a reușit această performanță remarcabilă

0 Comments

În urmă cu aproape doi ani, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” cântărea cu 52 de kilograme mai mult. Acesta a decis să facă o schimbare în viața sa, iar în numai câteva luni, acesta a reușit o transformare de zile mari. De atunci, celebrul bucătar reușește să se mențină și a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de toate kilogramele în plus care începuseră să îi afecteze starea de sănătate.

Acesta a dezvăluit că cel mai greu i-a fost să renunțe la carne, în special la pește, pe care îl consuma extrem de des înainte să se apuce de dietă. Însă cum analizele nu erau deloc bune, Cătălin Scărlătescu a decis să țină o dietă drastică, iar rezultatele s-au văzut încă din prima lună. Atunci a slăbit 23 de kilograme și în numai câteva luni a ajuns să fie mai slab cu 52 de kilograme.

Citește și: Dieta lui Roger Federer. Ce tip de carne evită cu desăvârșire campionul la tenis

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Și acum mă apuc iar de slăbit. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool.

Citește și: Dieta cu orez, cea cu care au slăbit fără să vrea concurenții de la Exatlon. Ce trebuie să faci în plus timp de 14 zile

Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Ce recomandă celebrul bucătar celor care vor să urmeze acest regim

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru”. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a dezvăluit  Cătălin Scărlătescu.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply