15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Când a aflat că iubita sa are o problemă de sănătate gravă, un tânăr a pregătit o nuntă surpriză. Ce răspuns i-a dat ea, oamenii au plâns

0 Comments

Dragostea este mai presus de orice greutate a vieții, iar ce a făcut un tânăr pentru iubita sa a impresionat milioane de persoane. Și nici nu ar fi putut fi la fel, deoarece este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care cineva le poate trăi.

Danny Rios și Nicole Carfagna trăiesc o poveste de dragoste mai presus de orice scenariu de film. Cei doi se cunosc de ceva timp și nimeni nu și-ar fi putut imagina că ceva neplăcut ar putea interveni în viața lor.

Însă, așa cum se întâmplă de multe ori, viața ne ia pe nepregătite și așa s-a întâmplat și cu cei doi. Nicole a aflat că suferă de o afecțiune autoimună care nu are tratament. Acest lucru înseamnă că viața tinerei s-a schimbat ireversibil, iar în viitor, aceasta ar putea avea nevoie de anumite intervenții care să o ajute să îi prelungească viața.

Cei doi tineri din Smithtown, New York, au fost împreună la Disney World, fiind dorința tinerei de a vizita acest loc magic înainte ca starea sa să se deterioreze și mai mult. Însă Danny mai avea un plan de a o surprinde pe femeia pe care o consideră dragostea vieții sale.

Așa că a plănuit o surpriză de zile mari, despre care Nicole nu avea nici măcar o idee. Atunci când s-au întors acasă, Nicole nu se gândea decât la o masă delicioasă și la o seară liniștită alături de iubitul său. Însă, cei doi au fost întâmpinați de către familii și de cei dragi lor.

Acolo, un cort era construit, iar când au intrat înăuntru, Danny a cerut-o de soție pe iubita sa. Răspunsul tinerei nu s-a lăsat prea mult timp așteptat, însă ce i-a spus logodnicul său a uimit-o și mai mult. Emoționat, acesta i-a spus că totul este pregătit pentru ca ei să se căsătorească în acea seară. Așa că, două ore mai târziu, cei doi au făcut schimb de jurăminte și au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu și în fața familiilor lor. Ce poveste frumoasă!

Iată momentul în care Danny a cerut-o de soție pe Nicole, dar și nunta:

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply