15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Au salvat o veveriță din ghearele unei bufnițe. Opt ani mai târziu, animăluțul s-a întors la familia salvatoare pentru a le arăta ceva

0 Comments

Legătura care se poate forma între un om șu un animal este extrem de prețioasă. Unele animale știu pur și simplu ce să facă pentru a ajunge în numai o secundă la inima noastră și să rămână acolo pentru totdeauna. Iar o veveriță adorabilă este exemplul viu.

Veverițele sunt îndrăgite de multă lume. Extrem de vioaie, aceste animăluțe pot fi văzute prin parcuri, dar și în curțile oamenilor. Sunt mereu în căutare de mâncare pentru iarnă și îți petrec o bună parte a timpului strângând hrană.

În anul 2009, Brentley Harrison și familia sa au salvat o veveriță. Era doar un pui atunci când au găsit-o. Au îngrijit-o cu multă dăruire și cu dragoste, apoi i-au dat drumul înapoi în sălbăticie. Inevitabil, familia Harrison s-a atașat de micuțul animal, căruia i-au pus numele Bella, după ce au descoperit că este femelă.

Micuța fusese atacată de o bufniță, iar familia Harrison a scăpat-o. Originari din Carolina de Sud, membrii familiei au primit-o pe veverița rănită în casa lor și au tratat-o cu fructe și cu nuci, până când și-a revenit complet pentru a se întoarce în sălbăticie. A stat alături de oameni până în primăvara anului 2010, apoi s-a întors în sălbăticie, așa cum era și normal.

Însă, pentru că s-a atașat foarte mult de oameni, Bella a rămas destul de aproape de casa acestora, iar din când în când îi mai vizita.

„Bella stă chiar în faţa uşii de la intrare, aşteptând pe cineva să o observe că a venit în vizită. Ea a recurs chiar la a sări la fereastra de la camera de zi pentru a o vedea cineva”, a declarat Brantley pentru The Dodo.

La opt ani de când a fost salvată, Bella s-a întors din nou la familia ei umană, pentru a le cere ajutorul. Avea un picior rănit, iar când familia Harrison a privit-o cu atenție, toți au observat că aceasta avea un mare secret: era gestantă și curând avea să aducă pe lume pui.

„A fost cu totul uimitor să-l privesc pe puiul pe care l-am crescut cum îşi creşte propriii pui”, spune Brantley Harrison.

Timp de o lună, aceasta a rămas cu familia Harrison pentru a se face bine, a născut puii, apoi s-a întors cu ei în sălbăticie.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply