15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Află cu ce zodie vei avea o relație amoroasă toamna asta!

0 Comments

Toamna asta compatibilitățile arată nițel diferit. Acei nativi care în mod normal nu se potrivesc vor face casă bună. Poate fi vorba de o relație de scurtă durată sau chiar de o poveste de iubire îndelungată.

Cu ce zodie vei avea o relație amoroasă toată toamna

BERBEC + BALANȚĂ: Berbecul realizează spre finalul acestui an că are nevoie de mai multă stabilitate. Asta înseamnă că numai o Balanță îi poate oferi echilibrul de care are nevoie.

TAUR + VĂRSĂTOR: Taurul își va trăi viața la maximum alături de un Vărsător la fel de visător și de muncitor ca el. Toamna asta bat clopote de nuntă? Cine știe!

GEMENI + SCORPION: Întâlnirea cu un Scorpion îl poate maturiza pe aventurierul Geamăn. Lunile octombrie și noiembrie sunt foarte efervescente din punct de vedere amoros.

RAC + PEȘTI: Nativii zodiei Rac se vor regăsi în sensibilitatea și pacifismul Peștilor. Cei doi formează un cuplu de Oscar.

LEU + CAPRICORN: Aparent sunt doi orgolioși, însă numai în prezența unui Leu Capricornul își va da jos masca și va arăta cât de romantic și sensibil e.

FECIOARĂ + SĂGETĂTOR: Fecioara vrea o relație profundă cu o persoană care vede dincolo de carcase și etichete. Săgetătorul are acea profunzime, copleșitoare pentru nativul de pământ.

CITEȘTE ȘI: La ce vârstă îți întâlnești sufletul pereche, în funcție de zodie

Zodiile care vor fi protejate de Divinitate în perioada următoare

Horoscopul țigănesc pe următoarele 3 luni – Zodiile care vor renaște după o perioadă grea

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply