15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

Această fetiță l-a văzut pe un domn în magazin și i-a spus că este bătrân. Ce răspuns i-a dat acesta, mamei fetiței nu i-a venit să creadă

0 Comments

Se spune că cine nu are bătrâni ar trebui să își cumpere, iar povestea de mai jos este o frumoasă poveste de viață din care au de învățat atât cei tineri, cât și cei mai în vârstă.

Atunci când o fetiță în vârstă de patru ani a întâlnit un bătrân într-un supermarket, micuța a decis să intre în vorbă cu acesta. Micuța Norah are doar patru anișori, însă știe deja de ce îi plac oamenii mai în vârstă.

Fetița i-a mărturisit că îi plac bunicii pe care îi întâlnește datorită pielii moi și a mersului lor lent. Mai mult decât atât, aceasta știe că bătrânii nu mai au mulți ani de trăit și i-a dezvăluit mămicii sale că ea i-ar iubi până la finalul vieții lor.

Norah și mama ei, Tara, au mers într-o zi la supermarket pentru a cumpăra prăjituri pentru ziua fetiței. În timp ce Tara se uita la standul de brioșe, Norah a făcut cu mâna cuiva din magazin și toată lumea a putut-o auzi pe micuță cum spune: „Bună, bătrâne! Astăzi este ziua mea!”

Bărbatul căreia fetița i-a spus aceste cuvinte părea extrem de îngrijorat și de mohorât, însă, când a auzit cuvintele fetiței, acesta a devenit zâmbitor și vesel și i-a spus:

„Bună, micuţă domniţă! Câţi ani împlineşti astăzi?”, a spus bunicul, înainte ca mama fetiței să o poată certa pentru că l-a deranjat în magazin cu acele cuvinte.

Norah i-a spus bărbatului câți ani împlinește, cei doi au schimbat câteva cuvinte, iar când și-au luat la revedere, acesta i-a urat fetiței „La mulți ani”.

La scurt timp de la această întâmplare, Norah și mama ei l-au întâlnit pe domnul politicos la un alt raion al magazinului, iar femeia l-a întrebat dacă ar putea să facă o fotografie cu micuța.

„Scuzaţi-mă, domnule! Ea e Norah şi ar vrea să ştie dacă aţi putea să faceţi o poză cu ea.”

Uimit de această cerere, domnul a acceptat și a făcut mai multe fotografii. Femeia s-a scuzat încă o dată pentru cuvintele spuse de micuță, dar bărbatul, care a dezvăluit că îl cheamă Dan, a spus că nu este deloc deranjat și că întâlnirea cu micuța este unul dintre ceșe mai frumoase lucruri care i s-au întâmplat în ultima perioadă.

Tara a decis să povestească întâmplarea din magazin și pe reţelele sociale. Lângă text, a pus și fotografiile pe care le-a făcut alături de Dan. Unul dintre utilizatorii care au citit postarea, l-a recunoscut pe domnul în vârstă şi i-a transmis un mesaj mamei. Astfel, Tara a aflat că domnul Dan şi-a pierdut soţia şi de atunci este singur şi trist.

Așa că Tara a decis să afle numărul domnului Dan, să îl sune și să meargă la el acasă, pentru ca micuța Norah să mai petreacă puțin timp cu bunicul amabil. Acolo, Tara a aflat că domnul este un bărbat de-a dreptul special, mai ales că acesta încă mai păstrează mesaje de la soția pe care a pierdut-o.

Înainte ca cele două să plece, acesta a mers în grădina casei sale, a culesun trandafir roșu și i l-a oferit în dar fetiței.

Cei doi s-au împrietenit, iar acum domnul Dan urmează să fie invitatul de onoare al familiei de Ziua Recunoștinței.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply