15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

A NĂSCUT! Bucurie mare în viața cântărețului. E băiețel!

A NĂSCUT! Bucurie mare în viața cântărețului. E băiețel!
0 Comments

John Legend este extrem de fericit! Nevasta lui a născut un copil perfect sănătos, scrie presa din străinătate.

Chrissy Teigen, căci despre ea este vorba, a adus pe lume un băiețel care le-a înseninat viața celor doi. Cei doi mai au împreună un copil, o fetiță de 2 anișori.

Chrissy Teigen a adus pe lume un băiețel

John Legend și Chrissy Teigen formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă. Nu s-au certat niciodată și afișează mereu imaginea familiei perfecte.

Cei doi s-au chinuit mult să poată deveni părinți din nou. În timpul sarcinii, Chrissy a luat câteva kilograme în plus, iar John a făcut deseori glume pe seama ei, însă într-un mod drăgălaș.

Chrissy i-a ținut la curent pe fanii ei pe rețelele de socializare în legătură cu evoluția sarcinii. La fel ca mai toate vedetele, și Chrissy este extrem de activă în mediul online, în special pe rețeaua Twitter.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry pășește trist în fața altarului. Ce l-a supărat înainte de nunta cu Meghan

Kate Middleton a născut un băiețel. În ce stare e Ducesa

A fost tot timpul deschisă și a vorbit fără probleme sau restricții despre viața ei personală. Jurnaliștii se bucură când o au în preajmă pentru că află lucruri interesante despre viața ei alături de legendarul cântăreț cu numele Legend.

John Roger Stephens, cunoscut sub numele de scenă John Legend, este un cântăreț, textier și actor american, câștigător a zece premii Grammy, un Glob de Aur și un premiu Oscar pentru piesa „Glory” din Selma.

Sursa foto: Hepta.ro

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply