15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

A intrat într-un magazin de bijuterii și a pus ochii pe un inel cu diamante. Ce a făcut în secunda următoare, chiar și oamenii legii au rămas fără cuvinte

0 Comments

Un incident de-a dreptul neobișnuit a reușit să îi uimească și pe oamenii legii, care credeau că au văzut până acum tot ce se poate vedea.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a sustras dintr-un magazin un inel și a încercat să fugă cu el într-un mod de-a dreptul neobișnuit. Întâmplarea a avut loc într-un magazin din Districtul Marmaris din Provincia Mugla, Turcia.

Iar bărbatul care a sustras valoroasa bijuterie este irlandezul Ian Campbell. Acesta este acuzat că a încercat să fugă din magazinul de bijuterii cu un inel în valoare 30000 de lire sterline.

Bărbatul a mers la magazinul respectiv și i-a spus bijutierului că își dorește să cumpere un inel cu diamant. Iar vânzătorul i-a făcut pe plac și a început să îi arate mai multe inele din care să își aleagă.

Ian Campbell a ales un inel, pe care a început să îl țină strâns în pumn, crezând că vânzătorul nu își va da seama de acest lucru. Acesta s-a scuzat și a spus că vrea să plece, moment în care asistentul din magazin a devenit suspicios și a încuiat ușa, pentru a-l împiedica pe Campbell să iasă.

Speriat de reacția vânzătorului, irlandezul a pus mâna la gură și a înghițit inelul cu diamante. Acela a fost momentul care l-a determinat pe vânzător să îi sune pe oamenii legii, care l-au dus pe Campbell la Spitalul Marmaris State imediat.

După ce a fost consultat, medicii au decis să îl lase pe Campbell să elimine inelul în mod natural. În caz contrar, acesta va rămâne în instituția medicală, unde ar putea fi supus unei intervenții.

Bijutierul susține că așteaptă returnarea intactă a inelului și a depus o plângere împotriva bărbatului. Cu siguranță că nu este o poveste pe care o auzi în fiecare zi, iar bărbatul protagonist din această poveste se va gândi de cel puțin două ori înainte de a face un gest asemănător.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply