15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

A amestecat 1 gălbenuș cu o banană și a aplicat pe păr. Rezultatele sunt uluitoare, de la prima utilizare

0 Comments

Extrem de multe persoane se confruntă de la vârste fragede cu căderea părului, iar în cazul unora, apare și alopecia.

Incidența acestor probleme crește și îi afectează atât pe bărbați, cât și pe femei. Fie că este vorba despre niște afecțiuni sau despre o problemă ereditară, nimeni nu vrea să rămână fără păr încă din tinerețe.

Citește și: Viorica de la Clejani a slăbit cu ajutorul unui suc pe care și-l prepară zilnic acasă

Multe persoane sunt dispuse să dea foarte mulți bani pe tratamente inovatoare, care promit creșterea părului în cel mai scurt timp. Chiar dacă unele sunt eficiente, specialiștii au stabilit că anumite ingrediente din aceste produse sunt foarte periculoase pentru corp și unele cauzează cancer.

Citește și: Uite ce obiecte trebuie să cureți zilnic sau de mai multe ori pe zi ca să nu contractezi răceala sau gripa. Ai fi surprins!
În schimb, poți încerca niște tratamente naturale, pe care le poți prepara în casa ta, fără să aibă reacții adverse.

Unul dintre cele mai populare remedii conține bere, cunoscută pentru faptul că ajută la creșterea și îndesirea părului. Însă, amestecată cu alte ingrediente, ajută la rezolvarea problemei mult mai repede.

Iată de ce ai nevoie:

1/2 banană

1 sau 2 linguri de miere naturală

1 gălbenuș

100 de ml de bere.

Tratamentul se repetă de cl puțin două ori pe săptămână

Într-un blender, adaugă cele patru ingrediente și amestecă-le până se obține un amestec omogen. După ce este gata, tot ce trebuie să faci este să aplici pe scalp și pe păr și să lași amestecul să acționeze timp de cel puțin două ore. Pentru a evita să se scurgă pe haine, poți folosi o mască pentru duș sau chiar o pungă, cu care îți poți acoperi părul.

În cazul în care simți pișcături și o senzație de arsură la nivelul scalpului nu trebuie să îți faci griji, înseamnă că tratamentul funcționează. După ce trec cele două ore, părul se clătește cu apă călduță, apoi se spală în mod obișnuit cu șampon și cu balsam. Se repetă de cel puțin două ori pe săptămână.

În câteva zile, în locurile în care a căzut părul vei putea observa fire noi de păr.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply