15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://horoscop.teotrandafir.com 300 true

A aflat că va avea tripleți. În ziua în care i-a adus pe lume, medicii s-au uitat mai bine și au rămas fără glas

0 Comments

Atunci când a aflat că va aduce pe lume trei copii, o femeie a crezut că nimic nu ar putea să o suprrindă mai mult în această viață. Însă, în ziua în care a mers să îi aducă pe lume, medicii i-au făcut surpriza vieții sale.

Becky-Jo Allen avea numai 23 de ani atunci când a aflat că este însărcinată cu tripleți. Aceste sarcini sunt destul de rare, iar vestea a luat-o prin suprindere. Aceasta urma să aibă trei băieți, după ce mai avea o fetiță acasă.

Sarcina a fost una obișnuită în aceste cazuri, iar medicii s-au preocupat pe tot parcursul ca tinerei să nu îi lipsească nimic, iar bebelușii să fie cât se poate de sănătoși în ziua nașterii. De obicei, gemenii și tripleții se grăbesc să vină pe lume și așa s-a întâmplat și în cazul micuților din această poveste.

Cuplul care locuiește în apropiere de orașul Liverpool, Marea Britanie, a rămas fără cuvinte în ziua în care a văzut ecografia.

„A fost cea mai mare surpriză din viaţa mea! Nu avem tripleţi în familie, aşa că am ieşit din cabinet complet bulversată”, a declarat Becki-Jo pentru publicaţia Liverpool Echo.

Cei trei băieţi, Roman, Rocco şi Rohan, s-au născut prin cezariană când Becki-Jo se afla în cea de-a 31-a săptămână de sarcină. Pentru că fiecare dintre băieţi cântarea în jur de 1,5 kg, primele şase săptămâni şi le-au petrecut într-un incubator special pentru astfel de bebeluși, până când au luat suficient în greutate ca să fie duși acasă.

Însă surpriza nu s-a oprit aici, căci medicii le-au mai dat o altă veste uimitoare părinților: cei trei băieți erau identici. Acesta este un caz la 200 de milioane de nașteri, astfel că Becky-Jo și partenerul său sunt niște norocoși să aibă astfel de copii.


Toţi cei care au vizitat familia au observat cât de asemănători sunt nou-născuţii. Iar părinții au decis să efectueze și un test ADN pentru a afla adevărul despre ei. Roman, Rocco și Rohan sunt identici din punct de vedere genetic.

Ca să îi deosebească, mămica se uită la mici semne pe care aceștia le au pe corp.

„Doar atunci când dorm, mi se par a fi la fel. Dar toţi au personalităţi diferite şi toţi au nişte mici semne din naştere între sprâncene. Roman este puţin mai creol decât ceilalţi, iar Rohan are un semn din naştere şi pe picior”, spune Becki-Jo.

Previous
Next

0 Comments

Leave a Reply